Τα σύννεφα του ολοκληρωτισμού πληθαίνουν πάνω από την Ευρώπη

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ

Τα σύννεφα μετεξέλιξης της Ε.Ε. σε ένα μόρφωμα ολοκληρωτικού καθεστώτος διακρατικού ελέγχου και εμβέλειας, βαραίνουν όλο και περισσότερο πάνω από τον ουρανό της Ευρώπης. Η αντισυνταγματική απαξίωση δικαστικών αποφάσεων στην Ολλανδία, το πραξικοπηματικό εμφύτευμα διεθνούς τραπεζίτη ως πρωθυπουργού – εντολοδόχου των Βρυξελλών στην Ιταλία, οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Die Welt στη Γερμανία ή της Le Monde στη Γαλλία, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου για όσα εις βάθος συντελούνται στη δρομολόγηση της πλήρους κατάλυσης του κράτους δικαίου στην Ε.Ε.

Μετά από μια βδομάδα εντυπωσιακών κινητοποιήσεων στην Ολλανδία και συγκρούσεων με την αστυνομία, δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε στις 16/2 την άμεση άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9:00 μμ που είχε επιβάλει η κυβέρνηση Ρούτε. Η δικαστική απόφαση, αναφέρει στο σκεπτικό της ότι πολιτική απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι αδιανόητη και δεν έχει εφαρμοστεί στην Ολλανδία από την εποχή της ναζιστικής κατοχής. Ενδεικτικό της αλαζονείας της κυβέρνησης, είναι το ότι πριν ακόμη εφεσιβάλει την απόφαση και χωρίς ακόμη να έχει κριθεί η προσφυγή, ο κ. Ρούτε δήλωνε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει ως έχει, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, κάτι πρωτοφανές μέχρι τώρα για μια δυτικοευρωπαϊκή χώρα.

Στην Ιταλία έχουν προβεί για άλλη μια φορά σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα τοποθετώντας τον κ. Ντράγκι στη θέση του «πρωθυπουργού», παρά και ενάντια στη θέληση του ιταλικού λαού. Για άλλη μια φορά μετά τον Μουσολίνι, η Ιταλία γνωρίζει ξανά ένα μονοκομματικό κράτος. Με πολυκομματικό φτιασίδωμα αυτήν τη φορά και την πρόθυμη σύμπραξη όλων των κομμάτων της βουλής, που αποζημιώθηκαν με υπουργικές θέσεις στην εκ Βρυξελών ελεγχόμενη «κυβέρνηση». Και με δεσπόζουσα θέση των επιχειρηματιών της αρπαχτής στην πολιτική ζωή, παρά το ότι κάτι τέτοιο αντιτάσσεται σε οποιαδήποτε έννοια και κανόνα δικαίου.

Στην Γερμανία έχει ξεσπάσει σάλος με τις αποκαλύψεις της Die Welt, για την εν κρυπτώ συνεννόηση της γερμανικής κυβέρνησης με ερευνητικά ινστιτούτα και τη στρατολόγηση επιστημόνων από το υπ. Εσωτερικών, προκειμένου να δικαιολογήσουν με στημένα επιστημονικοφανή στοιχεία την προειλημμένη πολιτική απόφαση των σκληρών περιοριστικών μέτρων. Εξαπατώντας το λαό να αποδεχθεί τη στέρηση των ελευθεριών του μέσω της τεχνητής τρομοκράτησης και μετατρέποντας την επιστήμη, όπως επί λέξει αναφέρει η κυριακάτικη Die Welt, σε εκτεταμένο βραχίονα της πολιτικής. Σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις στη Γαλλία από την Le Monde, για τις ασφυκτικές πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχονταν τα μέλη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) από την Επίτροπο Υγείας της Ε.Ε. και την κα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να εγκρίνουν τα γενετικής τεχνικής «εμβόλια» της Pfizer-BioNTech και της Moderna, αναδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο η διασάλευση των θεσμών που εξασφάλιζαν το κράτος δικαίου, η έννοια του οποίου καταρρέει πλέον με ταχείς ρυθμούς στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας βέβαια δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά, αφού τα ντόπια ΜΜΕ τον εξαπατούν συστηματικά με απόλυτα ελεγχόμενη δημοσιογραφία, απόκρυψη ειδήσεων και συνεχή παραπληροφόρηση. Και είναι επόμενο κάτι τέτοιο, αφού το κράτος δικαίου στη χώρα μας έχει καταλυθεί ολοκληρωτικά στα χρόνια των μνημονίων. Παρόμοια συνωμοσία με αυτήν που αποκαλύπτει με πηχυαίους τίτλους η Die Welt για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, έγινε και στη χώρα μας με τη σύμπραξη της λεγόμενης «επιστημονικής επιτροπής» και της κυβέρνησης προκειμένου να εφαρμοστούν τα καταστροφικά λοκντάουν, αλλά εδώ δεν βρέθηκε κανένας δημοσιογραφικός οργανισμός που να έχει την εντιμότητα να καταγγείλει τη συμπαιγνία. Με μεθοδεύσεις που δεν διαφέρουν από αυτές που καταγγέλλει η Le Monde και παρά την έλλειψη στοιχείων για την αποτελεσματικότητα ή τις παρενέργειες τους, η κυβέρνηση προχώρησε με φούρια στην έγκριση των ίδιων γενετικών ιδιοσκευασμάτων χάριν της κερδοφορίας φαρμακευτικών πολυεθνικών. Επιβάλλοντας συνεχώς σκληρά μέτρα γενικής καταστολής του υγιούς πληθυσμού, που δεν έχουν καμιά σχέση με επιλογές υγειονομικής αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά αποτελούν καθαρά πολιτικές επιλογές.

Στην Ελλάδα δεν θα βρεις πλέον εύκολα δικαστές που να έχουν το θάρρος να πουν το αυτονόητο: ότι απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών υπήρξε μόνο στη ναζιστική κατοχή της χώρας μας και είναι αδιανόητο να επανέρχεται σε συνθήκες –υποτιθέμενης έστω- δημοκρατίας. Στην Ελλάδα η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι πλέον φράση κενή περιεχομένου, αφού το δικαστικό σώμα, σχεδόν στην ολότητά του, έχει πλήρως αποδεχθεί το βιασμό του ελληνικού λαού. Κρίνοντας νόμιμα τα μνημόνια υποδούλωσης της χώρας, κλείνοντας τα μάτια και τ’ αφτιά στην αδρανοποίηση και άρα την ντε φάκτο κατάλυση του συντάγματος, κρίνοντας χιλιάδες αποφάσεις σε βάρος του λαού και υπέρ των τραπεζικών του βιαστών.

Αν κάπου προηγούμαστε και αποτελούμε «πρότυπο μίμησης» για τους ταγούς της Ε.Ε., είναι στις αυταρχικές μεθόδους διακυβέρνησης σε συνδυασμό με την εθελούσια παραλυσία του κοινοβουλίου και την φίμωση κάθε αντίθετης φωνής στα δημόσια φόρα, που αφού οι επικυρίαρχοι τις εφάρμοσαν με επιτυχία εδώ με τη συνέργεια των ντόπιων πολιτικών τους ανδρεικέλων, τις αναπαράγουν πλέον ταχύτατα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Την πραξικοπηματική τοποθέτηση τραπεζίτη στον πρωθυπουργικό θώκο, άνευ εκλογών και λαϊκής συναίνεσης, την πρωτοεφάρμοσαν στην Ελλάδα με τον Παπαδήμο πριν νιώσουν έτοιμοι να την εξάγουν με τον Ντράγκι στην Ιταλία. Η επιστροφή στο μετεμφυλιακό κράτος της δεξιάς είναι πλέον γεγονός στη χώρα μας. Αφενός με την ασυδοσία και την αυθαιρεσία της εκτελεστικής εξουσίας, αφετέρου με τη μετάλλαξη της δικαιοσύνης αλλά και όλων των πολιτειακών θεσμών, σε μηχανισμούς καταστολής του λαού και των δικαιωμάτων του, με μεθόδους εφαρμογής που θα ζήλευε ακόμη και η χούντα.http://epamhellas.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: