Υποβολή Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία

AΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την επανάκτηση του ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ που έχει καταλυθεί.

Διαμαρτυρόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να ενημερωθεί και ο τελευταίος συμπολίτης μας ότι τα μνημόνια έχουν εγκαθιδρυθεί με αντισυνταγματικό τρόπο και δεν δεσμεύουν τη Χώρα.

Η Βουλή έχει κυρώσει μόνο ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, οπότε και εξουσιοδότησε αντισυνταγματικά τον Υπουργό Οικονομικών να υπογράφει τα πραγματικά μνημόνια, ώστε να ισχύουν αυτά, μόνο, από και με την υπογραφή του και χωρίς να κυρωθούν από τη Βουλή.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, είναι και αυτοί αποτέλεσμα ενός καθεστώτος που επιβλήθηκε με παράνομο τρόπο στη Χώρα.

Ως εκ τούτου, η προστασία των συμπολιτών μας από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, είναι δημοκρατικό μας καθήκον. Η αποκατάσταση των θυμάτων τους, σύννομη και επιβεβλημένη.

Ακολουθεί ενημέρωση για την Μήνυση επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που κατέθεσε το ΕΠΑΜ στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΑΡΘΡΟ 134 παρ. 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και 120 παρ. 3Σ)

1. Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5 Φεβρουαρίου 2018 κατέθεσε Μήνυση-Συνηγορία για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η οποία έγινε δεκτή. Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό ότι το ΕΠΑΜ είναι Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα το κατέστησε διάδικο σε όλη τη διαδικασία που θα ακολουθήσει έχοντας το Δικαίωμα του Πολιτικώς Ενάγοντα! Καμία από τις μέχρι τώρα κατατεθείσες μηνύσεις δεν είχε αυτό το ξεχωριστό και σοβαρότατο χαρακτηριστικό.

2. Οι κατηγορίες για Εσχάτη Προδοσία είναι για τρία ξεχωριστά θέματα :

α) Και τα τρία Μνημόνια καθώς και οι αντίστοιχες Δανειακές Συμβάσεις ΔΕΝ ψηφίστηκαν ποτέ από τη Βουλή με Νόμο αλλά σαν Σχέδια Νόμου και έδιναν εξουσιοδότηση στον <Υπουργό Οικονομικών> να υπογράφει με την Τρόικα το πραγματικό Μνημόνιο και Δανειακές Συμβάσεις, χωρίς να έρχεται μετά για κύρωση με την ψήφιση από την Βουλή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ!!!

β) Παραβιάστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προέβλεπε και όριζε επακριβώς το ερώτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποίο δεν ήταν καθόλου ασαφές αλλά αντίθετα ήταν πολύ συγκεκριμένο καλώντας να απαντήσει ο Λαός στο ερώτημα « Αν συμφωνεί να ολοκληρωθεί το παρόν πρόγραμμα και να υπάρξει και συνέχεια», δηλαδή να φέρουν και νέο Μνημόνιο. Ο Λαός απάντησε ΟΧΙ και αυτό όφειλαν κατά το Σύνταγμα να υλοποιήσουν!

γ) Παρέδωσαν, εκχώρησαν την Νομοθετική αρμοδιότητα της Βουλής σε Ξένες Δυνάμεις (Θεσμούς) με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδέχθηκαν και επίσημα να υλοποιούν απλώς αποφάσεις που παίρνουν οι (Θεσμοί)!

3. Οι πιο πάνω κατηγορίες στρέφονται κατά όλων όσων χρημάτισαν Βουλευτές από τις Εκλογές του 2009 μέχρι και σήμερα, κατά όλων των <Υπουργών>, κατά όλων των Κρατικών Υπαλλήλων που συνέδραμαν ,π.χ. ΑΑΔΕ, ΤΑΙΠΕΔ. κ.λ.π. και κατά των φυσικών εκείνων προσώπων των Διεθνών Οργανισμών, ως αυτουργών-συναυτουργών-συνεργών-ηθικών αυτουργών.

4. Το Έγκλημα αυτό είναι διαρκές και ΔΕΝ παραγράφεται και ο χρόνος υπολογισμού της παραγραφής αρχίζει να μετρά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ( Άρθρο 120παρ.3 Σ).

5. Όσον αφορά την Ασυλία, καλύπτονται μόνον, δυστυχώς, οι <Υπουργοί> και δύσκολα υπό προϋποθέσεις οι νυν Βουλευτές και κανένας άλλος

Κλείνοντας σας επισημαίνουμε ότι χρειαζόμαστε τη στήριξή σας με την υπογραφή σας τόσο τη χειρόγραφη όσο και την ηλεκτρονική σε πεδίο που υπάρχει στη Σελίδα μας για να παρουσιάσουμε σαν πίεση προς την Δικαιοσύνη την μαζική συμπαράταξη του Λαού . Σημειώστε ότι ευόδωση της μεγάλης αυτής κίνησης που κάναμε δεν θα έχει μόνον σαν αποτέλεσμα την καταδίκη των Εγκληματιών κατά του Ελληνικού Λαού αλλά και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΚΥΡΩΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ( εξαιρουμένων των κλεπτών και απατεώνων, φυσικά).

Συνυπογράψτε το σχετικό ψήφισμα ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ για την μήνυση:

Συνέντευξη στο Radio Aκρόαμα για την μήνυση:

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.ΠΑ.Μ.
Βερανζέρου 4, 4ος όρ.10677 Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα
2103422156, 2103428676

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: