Ανακοίνωση ΠΓ του ΕΠΑΜ για τους πλειστηριασμούς

Πριν από τέσσερα χρόνια το Ε.ΠΑ.Μ. πρωτοστάτησε στην αντίσταση εναντίον της στοχευμένης άρνησης της ιδιωτικής ιδιοκτησίας των Ελλήνων πολιτών από το μακρύ χέρι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των «ελληνικών» συστημικών τραπεζών.

Ξεκινώντας από την Ηράκλειο της Κρήτης και σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, η αντίδραση προς την Καθεστώς Κατοχής που είχε και έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας υιοθετήθηκε σταδιακά από απλούς πολίτες αλλά και από άλλες κομμωτικές μορφές. Με τους τελευταίους να προσπαθούν να τον σφίξουν τόσο σφιχτά στην αγκαλιά τους, με αποτέλεσμα αυτή η αντίδραση, πολλές φορές, προσπαθεί με δυσκολία να αναπνεύσει.

Παρ΄ όλα αυτά,  αυτή η δυναμικότητα της συγκεκριμένης αντίδρασης των πολιτών έκανε ξεκάθαρο στην Ευρωπαϊκή εγκληματική οργάνωση των Βρυξελλών, αλλά και των εγχώριων συνεργατών τους, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω, δείχνοντας περισσότερο πείσμα και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Πολλές φορές,  ακόμα έχοντας απέναντί του κάποια από τα Σώματα Ασφαλείας του «ελληνικού» κράτους που η συμπεριφορά τους παρέπεμπε σε πραιτοριανούς άλλων εποχών. Άλλες φορές μπροστά σε Συμβολαιογράφους που, ενίοτε, κάποιοι από αυτούς,  γινόντουσαν εριστικοί και είρωνες απέναντι σ’ έναν λαό που αντιστεκόταν και θα συνεχίσει να αντιστέκεται.

Έκλεισε λοιπόν ένας κύκλος «Συνταγματικής» Διαδικασίας και από τις δύο πλευρές.

Τώρα ξεκινάει ένας καινούριος πέρα και πάνω από Συνταγματική έννοια,  που υπακούει μόνον στις ορέξεις των Δανειστών,  των Τραπεζών  και του υπόδουλου πολιτικού προσωπικού της χώρας. Αυτό το ονόμασαν : «ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί».

Ο λαός όμως για ακόμη μια φορά θα τους εξηγήσει, πάντα με βάση το Ακροτελεύτιο Άρθρο του Συντάγματος (΄Αρθρο 120 παρ.4),  πως λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό.  Θα τους φωνάξει ένα ακόμα βροντερό ΟΧΙ. ΟΧΙ στην αρπαγή της περιουσίας τους που με τόσο κόπο έχτισε αυτός και οι προηγούμενες γενιές και θα το κάνει διότι  δικαιούται  και υποχρεούται να αντιστέκεται με κάθε μέσο.

Αθήνα, 21/2/2018

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: