Μεταφερθήκαμε!

Αγαπητοί συναγωνιστές, φίλοι και επισκέπτες του Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας,

Ο πόλεμος που δέχεται η χώρα μας από τους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους δοσίλογους εντείνεται μέρα με την μέρα εδώ και πέντε χρόνια. Η επίθεση αυτή συγκαλύπτεται συστηματικά από έναν οχετό παραπληροφόρησης, αντικρουόμενων ειδήσεων και ασήμαντων γεγονότων προκειμένου ο ελληνικός λαός στην προσπάθειά του να καταλάβει τι του συμβαίνει, να αποπροσανατολιστεί, να «βραχυκυκλώσει» από τον συνεχή βομβαρδισμό του με ειδήσεις και έτσι να καταστεί ανήμπορος να αντιδράσει.

Από τον Αύγουστο του 2011 οπότε και ιδρύθηκε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, προσπαθήσαμε να φιλτράρουμε καθημερινά την παραπληροφόρηση προκειμένου να σας παρουσιάζουμε τις πιο σημαντικές ειδήσεις, καθώς και να σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα σχετικά με το Μέτωπο. Αυτό δεν έγινε μόνο από τους πυρήνες της Πάτρας αλλά και από τους υπόλοιπους σε όλη την Ελλάδα με τις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους. Μία δουλειά επίπονη και χρονοβόρα που όμως ανταμείφθηκε από τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες στους διαδικτυακούς μας τόπους.

Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας.

Από σήμερα, σταματάμε μόνιμα τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο του ΕΠΑΜ Πάτρας προκειμένου να αφιερώσουμε όλο μας τον χρόνο και τις δυνάμεις στο να μετατρέψουμε την κεντρική ιστοσελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. στον καλύτερο κόμβο πληροφόρησης σχετικά με το ΕΠΑΜ και τα προτάγματά του, σύμφωνα και με την απόφαση του 4ου Συνεδρίου του Μετώπου.

Εάν έχετε κάνει like στην σελίδα μας στο facebook, τότε από σήμερα θα λαμβάνετε τις αναρτήσεις της Κεντρικής Ιστοσελίδας. Το ίδιο θα γίνει και με το twitter. Σε περίπτωση που είστε εγγεγραμμένοι στο newsletter του ιστολογίου μας, τότε θα πρέπει να γραφτείτε στο newsletter της κεντρικής σελίδας το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί σε μερικές ημέρες.

Επισκεφθείτε λοιπόν το epamhellas.gr για την συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο αλλά και όλες τις πολιτικές εξελίξεις!

Η Συντακτική Ομάδα του Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: