Ο Δ. Καζάκης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης — 24 Ιουνίου 2015

kazakis-play

Στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης ενημέρωσαν για την επίσκεψη και τις ομιλίες του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ , ο Συντονιστής του Ε.ΠΑ.Μ Ξάνθης κ. Γιάννης Σιαμίδης, ο Γραμματέας κ. Βίκτωρας Πολυχρονίδης και το μέλος κ.Κοτσικόπουλος Χαράλαμπος.

Στη διάρκεια της εκπομπής φιλοξενήθηκε και ο οικονομολόγος και Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος κατέθεσε τις εκτιμήσεις του από τη μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές με βάση την ελληνική πρόταση και απάντησε σε ερωτήματα ακροατών σχετικά με τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ αλλά και για γενικότερα αναπτυξιακά και οικονομικά θέματα. 24 Ιουνίου 2015.

Την Ξάνθη επισκέπτεται την Παρασκευή το απόγευμα , στο πλαίσιο περιοδείας του στην ευρύτερη περιοχή, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ , οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.

Ο κ. Καζάκης στις 20:30, στο Π των Καπναποθηκών του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης μαζί με τον αν. Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Αθανασιάδη θα είναι οι κεντρικοί εισηγητές στην εκδήλωση με θέμα :’Διαγραφή χρέους και εθνικό νόμισμα. Τα εργαλεία για εθνική κυριαρχία και παραγωγική ανασυγκρότηση’, που διοργανώνει ο τοπικός πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ Ξάνθης.

Η ομιλία είναι ανοιχτή στο κοινό και αμέσως μετά το τέλος των εισηγήσεων οι κ.κ. Καζάκης και Αθανασιάδης θα απαντήσουν σε ερωτήματα του κοινού.

Λίγη ώρα πριν την ανοιχτή ομιλία στο Π και συγκεκριμένα στις 18:00 το απόγευμα, συμπολίτες επαγγελματίες, μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης, κάλεσαν τον κ. Καζάκη να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους του κλάδου για θέματα που τους ταλαιπωρούν και τους απασχολούν. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση – η οποία είναι ανεξάρτητη από την ομιλία στο Π – έχει ως βασικό θέμα: ‘Παραγωγική Ανασυγκρότηση ελληνικής οικονομίας- αντιμετωπίζοντας προκλήσεις, εμπόδια , αδιέξοδα’.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: