Το ΕΠΑΜ στηρίζει την παλλαϊκή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και των εργατικών συνδικάτων

RGB logo epam - blue banner

Ανακοίνωση

Το ΕΠΑΜ στηρίζει την παλλαϊκή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και των εργατικών συνδικάτων σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, βρίσκονται σε μια ανεκδιήγητη κατάσταση αποσυντονισμού και αδράνειας σε όλη την διάρκεια των μνημονιακών πολιτικών. Παρά το γεγονός ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονίων συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, ο συνδικαλισμός δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι καιρός να οργανωθεί ένα ρωμαλέο εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα, εδραιωμένο πάνω στην αδήριτη ανάγκη ενσωμάτωσης και εθνικοαπελευθερωτικών αιτημάτων του Λαού ενάντια στην οικονομική κατοχή, μέσα στις τάξεις των εργαζομένων.

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, ο αγώνας των εργαζομένων είναι απόλυτα ταυτόσημος με την επιβίωση της ίδιας της χώρας.

Το ΕΠΑΜ θα στηρίξει στην κατεύθυνση αυτή κάθε κινητοποίηση οργανωμένη από τις ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Το ΕΠΑΜ καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 20ης Ιουνίου με τα σωματεία τους, ενισχύοντας κάθε κινητοποίηση που στρέφεται ενάντια στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους και θέτει ως προϋπόθεση την μη αναγνώριση και διαγραφή του παράνομου και ληστρικού χρέους της χώρας , το οποίο είναι και ο θεμελιώδης λόγος για τον οποίο τα εργασιακά και τόσα άλλα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί κατάφορα.

Ο Συνδικαλιστικός Τομέας ΕΠΑΜ
21/6/2015

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: