Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. για τις Συγκεντρώσεις 10 και 11 Μαΐου 2015

RGB logo epam - blue banner

Συναγωνιστές – συναγωνίστριες,

Το ΕΠΑΜ είναι σε συνεχή επαφή με την κοινωνία, είτε μέσω της πανελλαδικής δράσης αποτροπής πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη, είτε με οργανωμένες συγκεντρώσεις και ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, είτε με την κεντρική παρουσία του στις πλατείες, όπως τις εβδομαδιαίες τακτικές συγκεντρώσεις στην Πλ. Συντάγματος, τις δράσεις πυρήνων κλπ.

Από τις εκλογές και μετά, έχουμε πλέον διαπιστωμένη την κινηματική άπνοια του λαού, στην βάση της προσδοκίας και της ελπίδας που είχε υποσχεθεί η νέα συγκυβέρνηση, με αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια μαζικοποίησης και κλιμάκωσης της πλατιάς συμμετοχής του λαού στους δρόμους και τις πλατείες, να καταλήγει σε μια ακόμη σπατάλη δυνάμεων με υφέρπουσα την απογοήτευση, των ήδη οργανωμένων συναγωνιστών μας, χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα.

Παρά τις εκπεφρασμένες διαπιστώσεις μας, θεωρούμε ότι κάθε καλοπροαίρετη προσπάθεια συστράτευσης των συλλογικοτήτων (άσχετα με τον αριθμό των μελών τους), προς την κατεύθυνση της αφύπνισης και ενημέρωσης του λαού, θα πρέπει να στηρίζεται πάντα μέσα στα πλαίσια της μετωπικής μας παρουσίας .
Γι’ αυτό το ΕΠΑΜ συμμετέχει με παρουσία του:

Την Κυριακή 10 Μαΐου, στο Σύνταγμα και σε πόλεις όλης της χώρας, όπου γίνονται συλλαλητήρια με συμμετοχή πολλών κινημάτων, και φορέων πανελλαδικά.

Και τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στην διαδήλωση που θα γίνει στα Προπύλαια από την «Κίνηση για τη Διαγραφή του Χρέους Τώρα» στην οποία το ΕΠΑΜ συμμετέχει από την ίδρυση του, με μέλη του στο συντονιστικό της.

Οδηγίες από το Οργανωτικό Γραφείο.

08/05/2015
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: