Εξαιρετικά επιτυχημένη η ανοικτή συζήτηση για την μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα στις Αχαρνές

ΟΔΚ ΑΧΑΡΝΕΣ 6

Μια εξαιρετική ανοικτή συζήτηση για το Εθνικό Νόμισμα πραγματοποιήθηκε χθες 6-5-2015 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών όπου μίλησε ο Οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του ΕΠΑΜ σ. Δημήτρης Καζάκης, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Β’ Συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας σ. Γιάννης Αθανασιάδης. Μετά τις ομιλίες, όπου αναλύθηκε το σχέδιο του Ε.Πα.Μ. για την μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα προς όφελος του λαού και της πατρίδας, ακολούθησαν ερωτήσεις των συμπολιτών μας και δόθηκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα …

Το έντονο ενδιαφέρον και η μεγάλη συμμετοχή αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι ο λαός δεν φοβάται την λύση του Εθνικού Νομίσματος και την έξοδο από την Ευρωζώνη, όπως προσπαθεί να πείσει η καθεστωτική προπαγάνδα με τις στημένες δημοσκοπήσεις και τον βομβαρδισμό παραπληροφόρησης και εκφοβισμού των ΜΜ’Ε’ των καναλαρχών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τις ανάγκες της εκδήλωσης χρειάστηκαν 100 επιπλέον θέσεις από όσες διέθετε η αίθουσα, και παρ’ όλα αυτά δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρέμειναν όρθιοι για να παρακολουθήσουν την συζήτηση.

Ε.Πα.Μ. Αχαρνών – Καματερού

Υ.Γ. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον παπα Ηλία Κωνσταντόπουλο για την ηθική συμπαράσταση και την βοήθεια του σχετικά με τις επιπλέον θέσεις που χρειαστήκαμε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: