Ελεύθερος ο Μπόμπολας με 1,8 εκατ. ευρώ

CDMR1J5UMAEYcVi.jpg large

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ο οποίος κατέβαλε ποσό 1,8 εκατ. ευρώ προκειμένου να μην ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Το ποσό αφορά τον καταλογισμό που έγινε για το ποσό που εντοπίστηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ σε τραπεζικό του λογαριασμό στην HSBC Γενεύης.

Οι εισαγγελείς του προανακριτικού τμήματος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Τουλουπάκη, Γιώργος Καλούδης και Χρήστος Τζούρας επισήμαναν στον επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τη σοβαρότητα των αδικημάτων που θα αντιμετωπίσει σε περίπτωση που αρνηθεί να πληρώσει και ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Τελικά, δόθηκε μικρή προθεσμία στον επιχειρηματία και ήδη το ποσό βρίσκεται στα δημόσια ταμεία. Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος και θα συνεχιστεί η προανάκριση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: