Το ΕΠΑΜ αποκτά πυρήνα στα Μάλια Κρήτης

RGB logo epam - blue banner

Πυρήνα στα Μάλια αποκτά το ΕΠΑΜ, με ομάδα πολιτών να πρωτοστατεί στην ίδρυσή του και να ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης και κινητοποίησης των κατοίκων των Μαλίων, της Χερσονήσου και του Μοχού.

Η ανακοίνωση του πυρήνα του ΕΠΑΜ στα Μάλια

Διανύουμε μια εποχή στην οποία η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γίνεται κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η αξία του ανθρώπου μετριέται σε χρήμα και η δικαιοσύνη εφαρμόζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οι δημοκρατικές εντολές του ελληνικού λαού όχι μόνο δεν εφαρμόζονται αλλά χλευάζονται και διαστρεβλώνονται από τους συστημικούς πολιτικούς φορείς.

Όλα αυτά έχουν αποτελέσματα τα οποία είναι εμφανή σε όλους μας. Επιχειρηματικές χρεοκοπίες και φτωχοποίηση των Ελλήνων. Υφαρπαγή περιουσιών, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, μείωση μισθών σε επίπεδα φτώχειας και διάλυση των εργασιακών σχέσεων στο όνομα της εξυπηρέτησης ενός άκρως παράνομου και απεχθούς χρέους. Απογοήτευση και αίσθημα προδοσίας απέναντι στο παρόν «δημοκρατικό σύστημα» αλλά και αβεβαιότητα για τη δυνατότητα επιβίωσης ακόμα και στο κοντινό μέλλον.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε την ίδρυση πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ στα Μάλια. Με την ενημέρωση και κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής των Μαλίων, Χερσονήσου και Μοχού παίρνουμε κι εμείς, πλέον επισήμως, μέρος και θέση στην πανελλήνια προσπάθεια του Ε.ΠΑ.Μ. για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης και τη δημιουργία προϋποθέσεων για ένα καλύτερο και δημοκρατικό αύριο.

Είμαστε ρεαλιστές και γι’ αυτό απαιτούμε το «αδιανόητο»:

  • Μονομερή Διαγραφή του Δημόσιου χρέους με βάση το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
  • Κατάργηση των Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων με ΕΕ και ΔΝΤ
  • Έξοδο από το Ευρώ και επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
  • Καταδίκη όσων οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση
  • Σύνταξη και ψήφιση νέου Δημοκρατικού Συντάγματος

Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ. Μαλίων,
Μάλια, 19/4/2015

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: