Κανένας «έντιμος συμβιβασμός» με το ανέντιμο «ιερατείο» της Ε.Ε.!

RGB logo epam - blue banner

Δελτίο Τύπου

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Eurogroup καθίσταται σαφές προς όλους, ότι κανένας «έντιμος συμβιβασμός» δεν πρόκειται να προκύψει προς όφελος της χώρας, όταν η διαπραγμάτευση γίνεται με σεσημασμένους πολιτικούς απατεώνες. Με μίσθαρνα όργανα των τραπεζιτών, που δεν διστάζουν να θυσιάσουν ολόκληρους λαούς, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Το γερμανοκίνητο διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να εκβιάσει τον ελληνικό λαό ταπεινώνοντας τη νέα ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και αν αυτή δεν ζητά πλέον την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ως όφειλε, ακόμα και αν αυτή υπαναχωρεί από την απόλυτη προεκλογική της δέσμευση για ακύρωση του μνημονίου, υιοθετώντας αυθαίρετα το 70% των όρων του.

Η ελληνική κυβέρνηση σωστά απέρριψε το γερμανικό τελεσίγραφο, όμως πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους και ιδίως από τη νέα κυβέρνηση ότι η διαπραγμάτευση μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον της ευρωζώνης, και του δημοσιονομικού Συμφώνου Σταθερότητας, είναι μια απατηλή ελπίδα η οποία εν τέλει οδηγεί στην οικονομική εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, και την ολοκλήρωση της αποικιοποίησης της πατρίδας μας, ακόμα και αν βρεθούν οι φραστικές ή τεχνικές λεπτομέρειες για την επίτευξη μιας συμφωνίας.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην συμπράξει στην σκηνοθετημένη τραγωδία που παίζεται σε βάρος της πατρίδας μας και να μην υποθηκεύσει τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. Άλλωστε, αυτό ήταν το σαφέστατο μήνυμα που εξέπεμψε ο ελληνικός λαός από τις πλατείες ολόκληρης της χώρας:

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

«Με τις ζωές των ανθρώπων δεν πειραματίζεσαι. Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήμα».

17/02/2015

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: