Είναι σε ένα αεροπλάνο ένας Τροϊκανός, μια Σουηδέζα και 50 Κρητικοί

raixenmpax-708

Δεν είναι ανέκδοτο, είναι το βίντεο που σπάει τα γραφικόμετρα.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε το πιο Κρητικό βίντεο που έχει βγει ποτέ απο αεροπλάνο.


Toν γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την πτήση Βρυξέλλες-Αθήνα το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όπου μια ομάδα Κρητικών εντόπισε τα μέλη ενός τεχνικού κλιμακίου της Τρόικα και αποφάσισε να πάρει τις λύρες της και να αρχίσει το… ψαλτήρι διά τραγουδιού.

Η ομάδα των 50 Κρητικών αναγνώρισε μεταξύ των επιβατών της πτήσης τον επικεφαλής της ομάδας δράσης για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Ελλάδας, Χορστ Ράιχενμπαχ, και είπε να μη χάσει καθόλου χρόνο. Επιασαν αμέσως τις λύρες και άρχισαν να τραγουδούν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», αλλάζοντας λίγο τους στίχους και λέγοντας: «Πότε θα κα…, πότε θα κάνει ξαστεριά, για να σκοτώσω Γερμανούς και Έλληνες προδότες». (πηγή)

Αφανείς θεότητες του βίντεο: ο καμάκιας που λέει στη Σουηδέζα που πάει τουαλέτα «κάτσε κοπελιά, κάτσε σε παερ…» (00.27) και δέκα δευτερόλεπτα μετά έχει ήδη μερακλώσει: «πες και του πιλότου να’ρθει» (00.37) και ο ποταμίσιος καραφλίνος στο 02.05 που διαμαρτύρεται ποταμίσια για την γραφικότητα της φάσης, για να εισπράξει απο τον άρχοντα λυράρη στο 02.12 την πανάρχαια ελληνόψυχη απάντηση:

Πηγή: Luben

Bonus:

2 Responses to Είναι σε ένα αεροπλάνο ένας Τροϊκανός, μια Σουηδέζα και 50 Κρητικοί

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: