Το ΕΠΑΜ αποτρέπει πλειστηριασμούς σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα

10367548_10204964764548442_8907437930249193414_n

Την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου έγινε επιτυχημένη αποτροπή πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, με συντονισμένη δράση πολιτικών φορέων και κινημάτων.

Το ΕΠΑΜ έδωσε το παρόν με τον Α’ συντονιστή του μετώπου, Θέμη Συμβουλόπουλο και συναγωνιστές μελή του πυρήνα Ιλίου – Αγ. Αναργύρων και γειτονικών πυρήνων του μετώπου.

Με συναγωνιστική αλληλεγγύη μαζί με μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω – Ενιαίο μέτωπο, των ΑΝΕΛ,του Αριστερού σχήματος Ιλίου και άλλων συλλογικοτήτων, απέδειξε για μία ακόμη φορά στην πράξη αυτό που από το 2011 αταλάντευτα επιδιώκει.

Την ενότητα του λαού στον κοινό αγώνα πέρα και πάνω από ιδεοληπτικούς διχασμούς, με στόχο τον κοινό εχθρό που είναι το κατοχικό καθεστώς και οι δωσίλογοι υπηρέτες του.

Ο δρόμος ειναι ένας, Ενότητα κι αγώνας.

(Από Ε.ΠΑ.Μ. Δυτικής Αττικής)


EPAM_banner

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρωτοπόρο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών στο Ηράκλειο, μετράει πλέον 1,5 χρόνο πλούσιας δράσης.Απ’ το »μπλοκάρισμα» πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο, μέχρι και την δημοτική παράταξη της «Άμεσης Δημοκρατίας». Η συμμετοχή πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικής »καταγωγής» και τα αποτελέσματα της δράσης του κινήματος, έχουν ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, »αναγκάζοντας» πολλά μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν.

Η δράση στο ειρηνοδικείο »μεταφέρεται» πλέον σε πολλές περιοχές ανα την ελλάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών και μπορεί να αποτελέσει την θρυαλλίδα πολιτικών και κοινωνικών ανατροπών. Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. στο Ηράκλειο, από την πρώτη στιγμή συμμετέχουν και στηρίζουν το κίνημα, βοηθώντας το να αναπτυχθεί και όχι να το »καπελώσουν».Το κίνημα οφείλει να παραμείνει κομματικά και πολιτικά »ανεξίθρησκο», όπως ακριβώς ξεκίνησε. Με αυτό το σκεπτικό, οποιαδήποτε τέτοια κίνηση γίνεται και σε άλλες περιοχές,τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. θα βρίσκονται εκεί για να συνδράμουν.

Είναι επιτακτική η ανάγκη συλλογικής δράσης των πολιτών,προκειμένου να εμποδίσουμε την υλοποίηση αποφάσεων που είναι ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας του λαού μας. Δεν υπάρχει πλέον καμία εκλογική, πολιτική και πόσο μάλλον λαϊκή »νομιμοποίηση», σε αυτή τη συγκυβέρνηση να εφαρμόσει άλλα »μέτρα».

Το Ε.ΠΑ.Μ. Ηρακλείου καλεί (όπως έκανε πάντα) όλες τις πολιτικές δυνάμεις που αντιτίθενται σε αυτό το αίσχος,τοπικά ή κεντρικά, σε ανένδοτο αγώνα ανατροπής, αλλά και σε πολιτική συμφωνία που αφορά τα καθημερινά προβλήματα του λαού.

Ε.ΠΑ.Μ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

One Response to Το ΕΠΑΜ αποτρέπει πλειστηριασμούς σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: