Δελτίο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. για το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2015

EPAM_banner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
για το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2015

Χωρίς εκπλήξεις εμφανίστηκε το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2015. Η πρωτοφανής φοροληστεία που επιχειρεί η κυβερνώσα συμμορία σε βάρος των φορολογουμένων, όχι μόνο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά κλιμακώνεται.

Ενώ η πρόβλεψη του μεσοπρόθεσμου 2015-18 για το ψευδεπίγραφο πρωτογενές πλεόνασμα ορίστηκε στο 2,5 %, το υπουργείο Οικονομικών ανεβάζει το στόχο στο 2,9%!
Αυτό σημαίνει σφοδρότερη επίθεση κατά των καθημαγμένων ελληνικών νοικοκυριών, που θα οδηγηθούν ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη εξαθλίωση.

Σύμφωνα με το προσχέδιο:

• Ο ΕΝΦΙΑ παραμένει, απειλώντας ευθέως την ιδιωτική περιουσία των πολιτών
• Μονιμοποιείται η έκτακτη εισφορά
• Η υπέρογκη και εντελώς παράλογη αύξηση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης «ωραιοποιείται» με την αμελητέα μείωση και γίνεται καθεστώς
• Αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο τα λαΙκά εισοδήματα

Η ξέφρενη πορεία προς την πλήρη καταστροφή της χώρας και τη δουλοποίηση του λαού συνεχίζεται , σύμφωνα με τις επιταγές του κατοχικού καθεστώτος των διεθνών δεσμεύσεων και των δανειακών συμβάσεων. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά μόνο η ανατροπή!

Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 7/10/2014

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: