Το Ε.ΠΑ.Μ. στηρίζει τους 5 Δήμαρχους που διώκονται

EPAM_banner

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συγκυβέρνηση, συντασσόμενη πλήρως με τις εντολές της τρόικας για 5500 απολύσεις από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξε να παραπέμψει στην εισαγγελία Αρείου Πάγου τους 5 Δήμαρχους, οι οποίοι αρνούνται να παραδώσουν στοιχεία των εργαζομένων αορίστου χρόνου των δήμων τους.

Πρόκειται για τους Δήμαρχους Χαλανδρίου, Ζωγράφου, ΝίκαιαςΑγ. Ιωάννη Ρέντη, Λάρισας και Πάτρας που δεν είναι διατεθειμένοι να συμπράξουν στην υποτιθέμενη διαδικασία επανελέγχου των δικαιολογητικών των εργαζομένων τους.

Άλλωστε, ως προς του ισχυρισμούς του υπουργείου, σχετικά με την προσπάθεια συγκάλυψης των εργαζομένων με πλαστά πτυχία, οι εν λόγω Δήμαρχοι ξεκαθαρίζουν, ότι η διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των εργαζομένων, έχει ήδη ξεκινήσει το 2013 με νόμο που ψηφίστηκε επί υπουργίας του κ. Α. Μανιτάκη. Πρόκειται για μια αυτοτελή διαδικασία που παρουσιάζεται ως αξιολόγηση, η οποία όμως ουσιαστικά θα οδηγήσει σε απολύσεις.

Το ΕΠΑΜ στηρίζει τους Δήμαρχους, που τολμούν να μην υπακούσουν στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για υποβάθμιση των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τους πολίτες.

Καταγγέλει την απαράδεκτη παρέμβαση-μεθόδευση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης προς την Δικαιοσύνη, καθώς και την προπαγάνδα που ασκείται, περί ανομίας και προσπάθειας συγκάλυψης των «παρανομούντων» υπαλλήλων, θεωρώντας πως η μόνη αρμόδια αρχή για κάθε έλεγχο είναι οι υπηρεσίες του κάθε Δήμου.

Καλεί όλους τους Δήμαρχους της χώρας, να μην υποκύψουν στην προσπάθεια εκφοβισμού από την εντολοδόχο κυβέρνηση, και να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και των δημοτών, οι οποίοι και τους εξέλεξαν.

Στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίοι στοχοποιούνται, ως μια από τις δεξαμενές των υπό απόλυση υπαλλήλων, σύμφωνα με τις εντολές των δανειστών.

Πάνω από όλα όμως, το ΕΠΑΜ, θα μάχεται καθημερινά για την απαλλαγή του λαού από το χρέος, για την εθνική κυριαρχία και για τον εκδημοκρατισμό της χώρας.

Η χώρα δεν αντέχει άλλο αίμα εργαζομένων ως θυσία στις επιδιώξεις του ΔΝΤ και της ΕΕ.

ΗΡΘΕ ΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Από την Πολιτική Γραμματεία
5/10/2014

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: