Κανονισμός λειτουργίας του 3ου Τακτικού Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.

αφίσα συνέδριο1

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Το 3ο συνέδριο του ΕΠΑΜ δεν οφείλει απλά να είναι ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία, αλλά το συνέδριο που θα θέσει τις προϋποθέσεις για την ανατροπή και την εφαρμογή του σχεδίου σωτηρίας της πατρίδας όπως ακριβώς το έχει ανάγκη ο λαός μας. Ένα συνέδριο χωρίς φόβους, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς, αλλά με το πάθος εκείνο που θα εκφράζει τις ελπίδες και τους πόθους ενός ολόκληρου λαού.

Για αυτό και το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΠΑΜ αποφάσισε ότι το επερχόμενο 3ο Συνέδριο θα αποτελέσει το ξεκίνημα για πλατύτερη και πιο ανοιχτή επικοινωνία, όχι μόνο με τους φίλους του Μετώπου αλλά και με όλους αυτούς που γνώρισαν – ή θέλουν να γνωρίσουν – το Μέτωπο και να ενταχθούν στις οργανώσεις του, για να παλέψουν ενάντια στην κατοχή της χώρας μας και τον εξανδραποδισμό του λαού μας.

Το ΕΣΣ αποφάσισε η βάση μελών του Μετώπου και των οργανώσεών του να παραμείνει ανοιχτή, ώστε να είναι δυνατή η εγγραφή όλων αυτών που επιθυμούν να συστρατευτούν γύρω από τα προτάγματα του Μετώπου.

Για να βρίσκουν κάθε στιγμή ανοιχτή την πόρτα του Μετώπου όλοι οι πατριώτες που θέλουν να παλέψουν για μια Ελλάδα ελεύθερη και δημιουργική, στο δρόμο της κοινωνικής προκοπής και της προόδου.

Για μια πατρίδα στην οποία κάνει κουμάντο ο λαός, και μόνον αυτός, χωρίς ξένους «προστάτες» και «σωτήρες».

Στη σύνοδο του ΕΣΣ εκφράστηκε ομόθυμα η πρόταση προς τις οργανώσεις του Μετώπου για το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο άνοιγμά τους στην κοινωνία, έτσι ώστε ο πολιτικός διάλογος εν όψει του το 3ου Συνέδριου του ΕΠΑΜ να γίνει υπόθεση όχι μόνο των μελών και φίλων του Μετώπου, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας που δοκιμάζεται.

Επομένως, στόχος όλων των μελών και των πυρήνων του Ε.ΠΑ.Μ. θα πρέπει να είναι το πλάτεμα του πολιτικού διαλόγου και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία συνέδρων και παρατηρητών στις εργασίες του Συνεδρίου του Μετώπου μας.

Αθήνα 30 Αυγούστου 2014
Το Προεδρείο του Ε.Σ.Σ. του Ε.ΠΑ.Μ.

Κατεβάστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην οργανωτική προετοιμασία και υλοποίηση του 3ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ από εδώ.

Κατεβάστε τον κανονισμό λειτοργίας του 3ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ από εδώ.

One Response to Κανονισμός λειτουργίας του 3ου Τακτικού Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: