Τετάρτη 27/8: Τα Καθάρματα στον Μώλο της Αγ. Νικολάου στην Πάτρα

2014 -                2

Παρακολουθείστε την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στο μώλο της Αγ. Νικολάου στην Πάτρα, την πολιτική παρωδία με τίτλο: ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Μια ταινία ύμνος σε τρεις μεγάλες αξίες που προσπαθούν να μας αρπάξουν με κάθε τρόπο: την Αξιοπρέπεια, το Φιλότιμο και την Πατρίδα. Ώρα έναρξης: 8:30μμ.

Με πολύ σάτιρα, πολύ μουσική, αλλά και προπάντων με συγκλονιστικά πολιτικά και ιστορικά ντοκουμέντα, ξεκαθαρίζονται με αποστομωτικό τρόπο τα σημαντικότερα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα των τελευταίων δεκαετιών, για να καταλήξουν στα πολιτικά παρατράγουδα, τα ανθρώπινα δράματα και τις Εθνικές παγίδες της μνημονιακής «Σωτηρίας».

Οι υπεύθυνοι της τραγωδίας ουσιαστικά ξεσκεπάζονται από μόνοι τους και ο αξέχαστος Μαυρογιαλούρος αναλαμβάνει δράση, επιστρέφοντας από τη δεκαετία του ’60 για να καταγγείλει όλα όσα παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα με αυτά που κάποτε τον ανάγκασαν από φιλότιμο να παραιτηθεί από Υπουργός, ευχόμενος ότι κάποτε θα βρεθεί ο ικανός που θα καθαρίσει επιτέλους αυτό το σάπιο Πολιτικό σύστημα.

Η ταινία: «ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ» είναι το πρώτο αυτοτελές μέρος της διλογίας με γενικό τίτλο: «ΟΥΣΤ». Το δεύτερο μέρος έχει τίτλο: «Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» και παρουσιάζει με συγκλονιστικά ντοκουμέντα το πώς και το γιατί πρέπει όλοι οι Έλληνες να
ορθώσουμε ανάστημα.

Και οι 2 ταινίες δημιουργήθηκαν με πρωτοβουλία ομάδας πολιτών, οι οποίοι για περισσότερο από 6 μήνες αφιερώθηκαν στην έρευνα και στην οργάνωση στοιχείων, με στόχο να αναδείξουν τις πραγματικές αιτίες της κρίσης που συνταράσσει τον τόπο μας, αλλά και να εμψυχώσουν κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας. Κατόπιν τις αφιέρωσαν στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) και εντάχτηκαν ως ενεργά του μέλη, συμμετέχοντας σε δράσεις Ενημέρωσης & Αλληλεγγύης.

Επισκεφθείτε την σελίδα της διλογίας για να παρακολουθήσετε και το δεύτερο μέρος: http://oust-katharmata.blogspot.gr

Επισκεφθείτε την σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας για νέα σχετικά με το Ε.ΠΑ.Μ.: http://epam-patras.net

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: