Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Συλλαλητήριο ενάντια σε Χημικά – Σκουριές – Ακτές

EPAM-banner-01Br8ZJ5lCIAAd_f0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) χαιρετίζει και δηλώνει την αλληλεγγύη του στην κινητοποίηση και το Συλλαλητήριο που οργανώνεται στο Σύνταγμα από Συλλογικότητες, Πρωτοβουλίες και Φορείς ενάντια σε Χημικά, Σκουριές και Ακτές.

Οι λογικές και πολιτικές της συγκυβέρνησης που καθιστούν την πατρίδα μας, τόπο αφιλόξενο για το λαό της, αλλά φιλόξενο σε ξένα και ντόπια οικονομικά, καιροσκοπικά και πολιτικά συμφέροντα, δεν μπορούν παρά να μας βρίσκουν πολέμιους.

Συνέχεια αυτών των πολιτικών είναι η συνειδητή και πλήρης υποταγή της χώρας και η διάλυση κάθε έννοιας δημόσιου, κοινωνικού αγαθού στο βωμό των ιδιωτικοποιήσεων, με άμεσα αποτελέσματα την εξαθλίωση του λαού μας και την υποβάθμιση του φυσικού μας περιβάλλοντος και πλούτου.

Απαιτείται η άμεση κινητοποίηση του λαού για να σταματήσει τώρα η εξελισσόμενη καταστροφή και να ανακοπούν όλοι οι επικείμενοι σχεδιασμοί που οδηγούν στην υποβάθμιση της ζωής μας και την διάλυσης της χώρας.

Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. θα στηρίξουν με την παρουσία τους το Συλλαλητήριο την Παρασκευή 11 Ιούλη, στις 20:00, στο Σύνταγμα, όπως έκαναν ήδη και σε ανάλογες επιμέρους κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα.

Αθήνα, 9 Ιουλίου 2014

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: