Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Εχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα»

25690_ph11404915932

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε τα εξής στη Βουλή, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, για το νομοσχέδιο «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις», στο οποίο είναι εισηγητής.

«Φροντίσαμε και έχουμε μάθει το λεγόμενο σχέδιο, αλλά δεδομένου ότι (…) έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα. (…) Στο θέμα του απορρήτου, θέσαμε την παράμετρο να το φέρετε έστω στην Επιτροπή Εξοπλισμών, όπου δεν καταγράφεται από κάμερες η συνεδρίαση, θέλοντας να έρθει στη Βουλή το σχέδιο. Δεν μπορεί το σχέδιο αυτό να το ξέρουν οι επιτροπές οι απέξω και να μην το ξέρει η Βουλή», είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει καταγραφεί στα πρακτικά.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, η οποία επεσήμανε ότι «είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ήδη καταγραφεί στα πρακτικά της επιτροπής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει υπόγειες επαφές με την τρόικα.

«Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν μπορεί να έχει διπλή κρυφή ατζέντα. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Τι συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτήν την συζήτηση στην ελληνική κοινωνία; Οφείλει τώρα να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες. Οι μάσκες έπεσαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος.

The Press Project

One Response to Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Εχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα»

  1. Ο/Η Hountas λέει:

    Reblogged this on ΕΠΑΜ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ and commented:
    Τελικά μόνο … εγώ δεν έχω ανθρώπους στην Τρόικα….

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: