Χαιρετισμοί Μουτσάτσου, Παπακωνσταντίνου, Λέκκα, και Ζουγανέλη προς το ΕΠΑΜ

papakonstantinou

Μερικοί από τους φίλους και υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΕΠΑΜ. Χαιρετισμό απευθύνουν η Κατερίνα Μουτσάτσου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Λέκκας, ο Τάκης Σπυριδάκης, η Αλεξάνδρα Λαδικού, ο Νίκος Ιγγλέσης, ο Γιώργος Χριστοφορίδης και ο Πέδρο Ολάγια.

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία έχει και αυτή ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ για τις ευρωεκλογές στέλνει με αυτό το βίντεο το χαιρετισμό της στους φίλους και συναγωνιστές του ΕΠΑΜ, επ’ ευκαιρία της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ.

Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου με αυτό το σύντομο βίντεο στέλνει το χαιρετισμό του στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και τους συναγωνιστές του ΕΠΑΜ, ευχόμενός τους καλή δύναμη στην προσπάθεια όλων μας «να πάρουμε τη ζωή μας πίσω…»

Ο Βασίλης Λέκκας στέλνει το χαιρετισμό του στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και τους συναγωνιστές του ΕΠΑΜ, και τις ευχές του για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με αυτό το βίντεο στέλνει το χαιρετισμό του στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και τους συναγωνιστές του ΕΠΑΜ, και τις ευχές του για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Ιγγλέσης σε ένα σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ για τις ευρωεκλογές.

Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης στέλνει το σύντομο χαιρετισμό του επ’ευκαιρία της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ.

Χαιρετισμός της Κατερίνας Μουτσάτσου στην 4η Παγκρήτια συνδιάσκεψη:

2 Responses to Χαιρετισμοί Μουτσάτσου, Παπακωνσταντίνου, Λέκκα, και Ζουγανέλη προς το ΕΠΑΜ

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: