Πρώτο κόμμα: το ΟΥΣΤ!

dimoskopisi

Παίρνοντας μια απ’ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που τα παπαγαλάκια μάς πλασάρουν για να μας πείσουν ότι ακόμα αγαπάμε Μπένυ, Αντωνάκη, Τσιπραλέξ και λοιπά ζώα, εμείς διαλέγουμε να δούμε όχι μόνο την αριστερή πλευρά της δημοσκόπησης (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) αλλά κυρίως τη δεξιά πλευρά της. Εκείνο το κομμάτι που τεχνηέντως αποκρύπτει ο παπαγάλος.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΑΛΛΟ: 1,8%
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ/ΑΠΟΧΗ: 4,8%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 13,9%

Κάνοντας την πρόσθεση προκύπτει ένα πολύ ωραίο νούμερο 20,5%

Ποιος είναι λοιπόν το πρώτο κόμμα;

Είναι φανερό: Αλλαγή πολίτικου συστήματος ζητάει ο κόσμος!

Και το ζητάει σταθερά απο τους Αγανακτισμένους μέχρι σήμερα. ‘ΟΥΣΤ!’ ήταν το σύνθημα που όλοι βροντοφωνάξαμε. Ακομμάτιστο, καθαρό, απλό, περιεκτικό!

Ακόμα και σύμφωνα με αυτές τις στημένες δημοσκοπήσεις, το σάπιο πολιτικό σύστημα μας λέει ότι δεν το γουστάρουμε. Γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι θα μας επιστήσει την προσοχή εκεί που το ίδιο θέλει και εμείς σαν πειθήνια πρόβατα θα αναπαράξουμε την παπαγαλία. Η συζήτηση θα περιοριστεί στα ποσοστά που το σύστημα θέλει.

Και ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για στημένες δημοσκοπήσεις! Δηλαδή το ποσοστό του ΟΥΣΤ σίγουρα είναι τεράστιο. Πρώτον, κόμματα όπως ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΛΙΑ στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτα! Δείτε ανάμεσα στον κόσμο που γνωρίζετε, υπάρχουν αυτά τα νούμερα; Το πολύ να βρίσκονται ΠΑΣΟΚ 1,5% ΔΗΜΑΡ 0,5 ΠΟΤΑΜΙ 0,2 (οι συγγενείς και κολλητοί του Θεοδωράκη δλδ) και πάει λέγοντας. Δεύτερον, η ΝΔ δεν παίρνει τέτοιο ποσοστό ούτε με Viagra. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει και να τα παίρνει γιατί είναι το καταφύγιο των κολλημένων με τα κόμματα και το οπαδιλίκι. Τρίτον, ΧΑ και ΚΚΕ είναι πολύ φουσκωμένα γιατί κάπου πρέπει να βάλεις τη δυσαρέσκεια και ταυτόχρονα να δημιουργείς ένα μπαμπούλα (ΧΑ).

Ας μη μασάμε σαν αναλφάβητοι χάννοι! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τους θέλουμε. Εμείς βλέπουμε στον περίγυρό μας ότι δεν ισχύει αυτό. Έτσι νομίζουμε ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΟΧΙ!

Η SINGULAR τούς βγάζει εφόσον έχει προετοιμαστεί το έδαφος μεσώ των δημοσκοπήσεων!

Ας τους πετάξουμε έξω σ’ αυτές τις εκλογές!

Σουρ(γ)ελλάς

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: