Συνάντηση αντιπροσωπειών Ε.ΠΑ.Μ. — Κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

EPAM-banner-01epam-banner-den-plirono

ΕΠΑΜ – ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν πρωτοβουλίας του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και σε απόλυτα συναγωνιστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 29-03-14 συνάντηση εκπροσώπων του κινήματος και του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.) στο Σύνταγμα.

Εκ μέρους της Π.Γ. του Ε.Πα.Μ. παρευρέθησαν οι: Δημήτρης Κυπριώτης, Όθωνας Κουμαρέλλας, Γιώργος Ιεροδιάκονος και Ιορδάνης Σινιόσογλου. Το Κίνημα «Δεν Πληρώνω» εκπροσώπησαν τα μέλη της Σ.Ε.: Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Ηλίας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Δημητριάδης, Μαρία Λεκάκου, Μάνος Μεγαγιάννης, Ηλέκτρα Μπραβάκου και το μέλος του Κινήματος Γιάννης Δαμουλής.

Η συνάντηση αυτή είχε ως στόχο και αποτέλεσμα την επαναθεμελίωση και περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων αλληλεγγύης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κινημάτων καθώς και την δέσμευση για κοινή αγωνιστική συμπόρευση μέσα το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

Σε μία περίοδο που τα στρατόπεδα ξεχωρίζουν, οι πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονται μπροστά στους αγώνες, μοιράζονται κοινές ανησυχίες για το μέλλον του τόπου και έχουν κοινά πολιτικά προτάγματα, οφείλουν να συστρατευτούν στον αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής χούντας που επιχειρεί να μας καθυποτάξει.

Οι συναγωνιστικές σχέσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω και του Ε.Πα.Μ. έχουν δοκιμαστεί στο πέρας των ετών και ως εκ τούτου η εμβάθυνσή τους αποτελεί μονόδρομο.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: