Περιοδεία Στελεχών του Ε.ΠA.Μ. στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη

EPAM-banner-01Κυπριώτης -Χρυσανθόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.)  Δημήτρης Κυπριώτης και ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος πραγματοποιούν από τις 20 Μαρτίου περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τις λύσεις που προτείνει το Ε.Πα.Μ. για την έξοδο από την κρίση και εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Στις 20 Μαρτίου επισκέφτηκαν τη Δράμα και την Καβάλα όπου παρεχώρησαν συνεντεύξεις στους εκεί τηλεοπτικούς σταθμούς  και συναντηθήκαν με τους τοπικούς πυρήνες. Την επομένη, 21 τρέχοντος, μίλησαν στην Ξάνθη, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου σε ένα προβληματισμένο ακροατήριο όπου ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προτάγματα του Ε.Πα.Μ. Επακολούθησε διάλογος με το κοινό για μια περίπου ώρα, κατά την οποία φάνηκε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για τις λύσεις που προτείνει το Ε.Πα.Μ. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον πυρήνα Ξάνθης του Μετώπου. Ο Δημήτρης Κυπριώτης έδωσε επίσης συνέντευξη στο ραδιοφωνικό δημοτικό σταθμό Ξάνθης.

Στις 22 Μαρτίου δόθηκε συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη η οποία προβλήθηκε από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η ομιλία στο εργατικό κέντρο της Κομοτηνής όπου ήταν έκδηλο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για το Ε.Πα.Μ. που έδωσε την αφορμή ίδρυσης του πυρήνα Κομοτηνής.

Σήμερα πραγματοποιείται μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση με την Αρμενική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης, που απαριθμεί περίπου 2000 άτομα και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ομιλία των δυο στελεχών του Ε.Πα.Μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Η παρουσία και οι ομιλίες των δυο στελεχών  του Ε.Πα.Μ.  έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία και ζητούν συνεχώς  συνεντεύξεις εκτός προγράμματος.

Η περιοδεία του κλιμακίου του Ε.Πα.Μ. στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 24 τρέχοντος.

Αθήνα 23 Μαρτίου 2014
Το Γραφείο Τύπου του Ε.Πα.Μ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s