ΕΠΑΜ Πάτρας: Κανένας συμβιβασμός δεν συμφέρει τον λαό τώρα

EPAM-banner-01994805_475954282484398_354039000_n

Δελτίου Τύπου

Το ΕΠΑΜ ΠΑΤΡΑΣ συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ στηρίζοντας τους έμπρακτα με την συνεχή παρουσία τω μελών και φίλων του στην περιφρούρηση του χώρου.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ αφορά όλη την κοινωνία και δεν χωρά μέσα στα στενά όρια  του ψευτοδιλήμματος «Θα κλείσει ή θα ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ;» Ανεξάρτητα αν η κυβέρνηση ανοίξει ή όχι την ΕΡΤ, ανεξάρτητα αν την ανοίξει με την παλιά ή με νέα μορφή, αυτός είναι ένας  αγώνας που δεν μπορεί  να βρει δικαίωση  για δύο κυρίως λόγους :

Δεν πρέπει να ξανα-λειτουργήσει η ΕΡΤ χωρίς ΑΥΤΟ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ από τους ίδιους τους εργαζόμενους (και πολίτες). Σε άλλη περίπτωση θα μετατραπεί σε καθαρόαιμο μηχανισμός προπαγάνδας των κρατούντων, αφού γίνει  βορά των επόμενων «μέτρων» του νεκροθάφτη της (που θα εξολοθρεύσει το λαό μαζί με την ΕΡΤ) .Κανένας συμβιβασμός δεν συμφέρει το λαό ΤΩΡΑ.

Σε ένα τοπίο αγωνιστικής ξηρασίας, ο κάθε μεμονωμένος αγώνας είναι καταδικασμένος να συντριβεί. Η κοινωνία ισοπεδώνεται ,οι κοινωνικές δομές διαλύονται και η μόνη απάντηση μπορεί να είναι η συνένωση των κινημάτων σε ένα και μοναδικό αίτημα: : Γενική, Καθολική, Πανεθνική Απεργία Διαρκείας Τώρα και μέχρι τέλους. Αυτό είναι το μήνυμα και η απαίτηση που οφείλουμε να έχουμε από σωματεία, φορείς, οργανώσεις, κόμματα, αυτό πρέπει να παλέψει η βάση, αυτό μπορούν να αναδείξουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αν θέλουν πραγματικά να δοθεί λύση  όχι μόνο στο δικό τους πρόβλημα, αλλά στο μείζον θέμα της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας μας.

Το ΕΠΑΜ ΠΑΤΡΑΣ καλεί το λαό σε εγρήγορση, σε ενίσχυση των ομάδων περιφρούρησης και στήριξης των εργαζομένων της ΕΡΤ, σε συνένωση των δυνάμεων και σε κλιμάκωση των αγώνων του με κεντρικό αίτημα : Γενική, Καθολική, Πανεθνική Απεργία Διαρκείας Τώρα και μέχρι τέλους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: