Εθνική Απονεύρωση

tls-060085

H Μαλβίνα Κάραλη ήταν μια δημοσιογράφος εκτός γραμμής, δηλαδή μια αληθινή δημοσιογράφος, η γλώσσα της πονούσε πολλούς και πολύ, και για αυτό άλλωστε δεν της δόθηκε ποτέ η θέση που της άξιζε στην τηλεόραση. Τον Νοέμβριο του 1996(!) είχε πει τα εξής:

…βγήκε που λέτε πριν από λίγες μέρες, ένας πανεπιστημιακός, εδώ στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Σαρρής, και χρησιμοποίησε έναν όρο, που πολύ με τάραξε, ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ. Κάποιοι είπε ο καθηγητής προσπαθούν να μας απονευρώσουν, για να πονέσουμε λιγότερο όταν μας βγάλουν το δοντάκι. Εθνική απονεύρωση λοιπόν εγξυχρονισμένοι μου (Σημίτης, σκατά στα μούτρα του και αυτουνού!) Έλληνες, αυτό μας περιμένει, και πως θα γίνει αυτή η απονεύρωση; Και από ποιους θα γίνει; Ε από ανθρώπους που νομίζουν ότι η Χώρα μας είναι απλά μια ευρωπαϊκή εταιρία (Μέργκελ και λοιποί), αγνοώντας την αιματηρή ιστορία της, απο πληρωμένους κονδυλοφόρους θα γίνει (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης), που προσπαθούν (αυτοί και οι άλλοι) να μας κομπλάρουν, ότι δεν είμαστε και τόσο πολύ ευρωπαίοι.

Και εδώ θα κάνω μια μικρή παρένθεση, για να πω κάτι σχετικά με τους ευρωπαίους. Ποια ευρωπαϊκή Χώρα θα δεχόταν παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο της, και θα καθόταν να το συζητήσει; Μη το σκέφτεστε, καμία! Να το έκανες αυτό στους Άγγλους; Θα σου είχανε πετάξει τα μάτια έξω. Για τους Γερμανούς καλά δεν το συζητάω, μακριά από εμάς και όπου θέλει ας είναι. Διότι οι ευρωπαίοι είναι ευρωπαίοι μέχρι να τους πειράξεις, μόλις όμως τους πειράξεις, γίνονται ιθαγενείς, δηλαδή κάτι προς το Παπούα τους.

Εθνική απονεύρωση λοιπόν, και ευθύνη έχει και η Αριστερά, δεν το συζητάω, που άφησε τις εθνικές υποθέσεις στα χέρια πέντε κουλών, οι οποίοι δήλωσαν επαγγελματίες εθνικόφρονες, άρα επειδή ο κουλός ήταν εθνικόφρον, ο αριστερός έπρεπε να μην είναι. Και αν η Δεξιά με τις εξαλλοσύνες της και τις υπερβολές της, έκανε ύποπτη και απωθητική κάθε προβολή της εθνικής μας ιδιαιτερότητας, και ταυτότητας, η Αριστερά τράβηξε στο άλλο άκρο, μηδένισε τη σημασία της εθνικής μας συνείδησης.

Βλέπω και τι γίνεται και στην Αμερική, που η αποχή στις εκλογές έφτασε πάνω από το 50%. Δηλαδή σε 50 χρόνια δεν θα χρειάζονται καν εκλογές. Δηλαδή αφού γίνεται στην Αμερική, αυτό το πράγμα όπου να ναι μας έρχεται και σε εμάς.

Εμείς όμως δεν είμαστε η πανσπερμία της Αμερικής, εμείς έχουμε την μεγαλύτερη συνοχή από οποιονδήποτε άλλη Χώρα στην Ευρώπη. Και πάνω από εθνική ταυτότητα και ομοιογένεια, έχουμε και πολιτιστική πρόταση, διότι αυτό δεν ξεχνιέται, και διότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που κόμισαν μία πρόταση ζωής στον Κόσμο! Και ακόμα το διατηρούμε μέσα μας το βίτσιο! Και ακόμα, είτε συνειδητά, είτε και ανεπίγνωστα, νοηματοδοτούμε τον Κόσμο, την ιστορία και τον Πολιτισμό, και ας λένε ότι θέλουν…

Είπατε τίποτα; αυτή η γυναικάρα δε τα είπε όπως και γίνονται επακριβώς σήμερα πριν από 17 χρόνια; (!)

Μαλβίνα Θεά μου, καλύτερα να έτρωγες σκατά όπως θα έλεγες και εσύ, αλλά δυστυχώς έτσι ακριβώς έγιναν.Η απονεύρωση έγινε επιτυχώς αλλά μας κόψανε τα πόδια αντί να μας βγάλουν μόνο ένα δόντι, εκεί έπεσες έξω. Η απονεύρωση ήταν τόσο καλή και επιτυχής που δεχθήκαμε τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη σαν Πρωθυπουργούς πιόνια, κατεβάσαμε τα βρακιά μας, και αφήσαμε να μας πάρει όλη η Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και ακόμα και όταν έπεσαν οι μάσκες και είδαν όλοι ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας ξεπουλούσαν μια ζωή, υπήρξαμε τόσο πολύ μαστουρωμένοι που κάναμε κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου μαζί, και τώρα μας γαμάνε ανελέητα, και οι έξω και οι μέσα! Θα τρίζουν τα κόκαλα σου ρε Μαλβίνα και πολύ πιθανόν να μας έφτυνες στα μούτρα με την παθητικότητα μας αλλά να, ο ραγιάς υπήρχε φαίνεται πάντα μέσα μας και η πολεμόχαρη φυλή σου, όπως συνήθιζες να μας αποκαλείς, πήγε για βρούβες.Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι όπως προέβλεψες βαφτίστηκαν σωτήρες, γαμώ τα καντήλια τους, και γαμώ όλη τους τη φάρα, και μας κυβερνούν με δόξα και τιμή από τα μίντια.Α ρε Μαλβίνα, γιατί έφυγες ρε;

Σε χρειαζόμασταν πανάθεμα σε. Μας τελειώνουν και λέμε και ευχαριστώ…

Πηγή: Γαβ Γαβ Γαβ

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: