Προσαγωγή στη ΓΑΔΑ για 7 ώρες επειδή πέρασε από την γειτονιά του Δένδια

erxede

Είναι γνωστό σε όλους ότι σταδιακά επιθυμούν οι κυβερνώντες να μετατρέψουν την Αθήνα και τις υπόλοιπες πόλεις σε αποστειρωμένους και αποκλεισμένους χώρους, αποκλειστικά για τους οικονομικά ευκατάστατους και “νομιμόφρονες” πολίτες και πολιτικούς. Στο πλαίσιο αυτής της νοοτροπίας, προσήγαγαν κάποια άτομα που έτυχε να περνάνε από το Παγκράτι, στην Ριζάρη και Ναδαίων, κοντά από το σπίτι του Υπουργού “Προστασίας του Πολίτη”. Ενώ βρίσκεται στο καθημερινό τους δρομολόγιο το εν λόγω σημείο, τους σταμάτησαν και τους προσήγαγαν αρχικά στο Α.Τ. Παγκρατίου και μετά στην ΓΑΔΑ, όπου και κρατήθηκαν για 7 ώρες συνολικά.

Αρχικά η προσαγωγή τους έγινε στο Α.Τ. Παγκρατίου όπου κρατήθηκαν για 3 ώρες. Στην εύλογη ερώτηση τους, γιατί τους προσαγάγουν πήραν την απάντηση, “Δίπλα μένει ο αρχηγός και εσείς είσαστε ύποπτοι”, ενώ τους έκαναν ένα σωρό ερωτήσεις. Ακολούθησε η Αντιτρομοκρατική που τους υπέβαλε σε νέα ανάκριση πιο αναλυτική, “Που είσαι μπλεγμένος”, “Ξέρετε ποιος μένεις εδώ?”, “Έχεις συλληφθεί στο παρελθόν” και άλλα.

Μετά την ανάκριση τους μετέφεραν στην ΓΑΔΑ με την αιτιολογία ότι έπρεπε η Αντιτρομοκρατική να καταγράψει την προσαγωγή, τους οδήγησαν στον 6ο όροφο, όπου ξαναυποβλήθηκαν σε ανάκριση με τις ίδιες ερωτήσεις και ενώ η μόνη δικαιολογία για την παρατεταμένη κράτηση τους στη ΓΑΔΑ ήταν : “Κρατήστε με άνωθεν εντολές”. Επίσης υπήρξαν έμμεσες απειλές πως γνωρίζουν τα πάντα για αυτούς και όσα άλλα λέγονται με σκοπό τον ψυχολογικό πόλεμο που γίνεται κατά την διάρκεια της κράτησης.

Πλέον η κυβέρνηση και η αστυνομία έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο και το αντίκρυσμα της (λες και το είχαν ποτέ) στην κοινωνία, ξεκινάει τις προσαγωγές επειδή τυχαίνει κάποιος να περνάει από μια γειτονία πολιτικού και δεν είναι αρεστός σε οποιοδήποτε “όργανο της τάξης”. Εύκολα συμπεραίνουμε πως τρέμουν τόσο πολύ την λαϊκή οργή και την πιθανότητα να γίνουν στόχος γιαουρτιού (πλέον και τα γιαούρτια είναι πανάκριβα, αλλά για χάρη τους θα ξοδευτούμε κι ας είμαστε άνεργοι) και προβλέπουμε πως θα δημιουργήσουν κόκκινες ζώνες έξω από τα σπίτια των πολιτικών. Όχι πως δεν υπήρχαν και πριν αλλά τώρα θα τις κάνουν και ορατές και στο ευρύ κοινό. Και το μαρτύριο που έζησαν τα άτομα αυτά θα επαναληφθεί πολλάκις και ίσως λόγω της φασίζουσας συμπεριφοράς της αστυνομίας, κάποιος από αυτούς να κάνει το λάθος που θα κάνει την εξέγερση του 08 να μοιάζει με παιδικό περίπατο.

Ας είναι προσεκτικοί όσοι είναι γείτονες με τους πολιτικούς, καθώς σύντομα θα χρειάζονται και κάρτα εισόδου – εξόδου στην γειτονιά τους, που θα την προμηθεύονται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα καταβάλλοντας και το ανάλογο παράβολο. Γιατί φυσικά είναι ικανοί μέχρι και αυτό να φορολογήσουν. Αλλά αν σε κάθε προσαγωγή προβλέπεται η άνω των 4 ωρών κράτηση θα πρέπει να διεκδικήσουμε και το δικαίωμα της καταβολής βαρέου και ανθυγιεινού ενσήμου συν την καταβολή νυχτερινού επιδόματος. (Μην χάνεται τσάμπα η ώρα και καταπολεμούν έτσι και την ανεργία).

Καλό κουράγιο στα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν από τους “ευγενείς” έλληνες αστυνομικούς και είμαστε σίγουροι πως θα γίνουμε μάρτυρες πολλών τέτοιων καταστάσεων ακόμα.

Τους ευχαριστούμε που μας έδωσαν το θέμα.

Πηγή: mpalothia.com

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: