Βόμβα από Καζάκη! Ετοιμάζουν συνταγματική χούντα με πρακτικές ’67… (video)

samaras-ter.-orist-antinews-12-1-13

Αποκάλυψη βόμβα από το γνωστό οικονομολόγο-αναλυτή Δ. Καζάκη που μίλησε για τη χούντα που ετοιμάζουν για την Ελλάδα.  Πρόκειται για μια σύμπραξη των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» που θα συναινέσουν σε καταστολή όλων των υπόλοιπων κινημάτων-κομμάτων που θα μείνουν έξω από αυτή την «Ιερή Συμμαχία».  Η καταστολή τους θα είναι και άμεση και «νόμιμη» και με τις ευλογίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Όσα κινήματα έχουν ως πρόταγμα την έξοδο από το ευρώ ή την αλλαγή του συντάγματος με εθνοσυνέλευση ή την εθνική κυριαρχία-ανεξαρτησία, κατατάσσονται αυτόματα στο τόξο των «αντισυνταγματικών» κομμάτων και η καταστολή τους θα είναι άμεση και παραδειγματική, με σκοπό να τρομάξει ο κόσμος που αρχίζει και κινείται προς μια τέτοια κατεύθυνση. Το σύστημα λοιπόν θέλει να αποφύγει την άνοδο μορφών οργάνωσης που δεν ελέγχει και για να το πετύχει δε θα διστάσει να πάρει μέτρα τύπου χούντας ’67.

Όπως φαίνεται, μετά τις τελευταίες εκλογές στην Ιταλία, το ευρώ σπάει! Δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια απώλεια μεγέθους … Ιταλίας, οπότε η Γερμανία προσπαθεί να «γαντζωθεί» από τις χώρες που ελέγχει απόλυτα -όπως είναι η Ελλάδα- πάση θυσία. Κι όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δ. Καζάκης «το «θυσία» πάει  για τον λαό!»

Βέβαια, ακόμα κι έτσι, πάλι δεν θα μπορέσουν να σώσουν το ευρώ, απλώς θα θυσιάζουν λαούς ολόκληρους για να κερδίζουν χρόνο.  Οι εξελίξεις αυτές θα εξωθήσουν τον λαό στα άκρα και τελικά θα φτάσουμε σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, πρέπει να ενημερώνουμε όσο καλύτερα γίνεται τον κόσμο για το τι πραγματικά παίζεται στις πλάτες του.

Ακούστε και τα αντίστοιχα αποσπάσματα από την Εκπομπή ΑΕ στις 27.2.13 που ήταν άκρως αποκαλυπτική και αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη…

Μέρος 1:

Μέρος 2:

Με δεδομένα όλα αυτά και με αφορμή την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής του Ιδρύματος Καραμανλή την Τετάρτη 6 Μαρτίου, όπου θα βρίσκεται ΚΑΙ ο Τσίπρας και πολλοί … άλλοι, το Ε.Πα.Μ. καλεί όλα τα κινήματα και πάνω από όλα, όλους τους απλούς πολίτες να βρεθούμε εκεί και όλοι μαζί ενωμένοι να τους χαλάσουμε τη γιορτή…

Πηγή: Ε.Πα.Μ. Πάτρας

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: