Ομολογία εσχάτης προδοσίας και συνέργειας από Α.Ντινόπουλο (video)


εσχατη προδοσια

Σε εκπομπή του Γ.Αυτιά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος παραδέχεται:

«Η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της! Αναγκάστηκα και εγώ και πολλοί άλλοι να ψηφίσουμε το μνημόνιο, γιατί αλλιώς … η χώρα θα διαλυόταν».

«Πιστεύω πως η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές – δεν υπήρχε άλλη λύση».

Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, αποτελεί δήλωση-αποδοχή εσχάτης προδοσίας.

 • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση εκβιάστηκε.
 • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση ενέδωσε στον εκβιασμό των δανειστών.
 • Για να δικαιολογηθεί μάλιστα υιοθετεί τον πυπήνα της προπαγάνδας που επαναλαμβάνεται και διαχέεται στην κοινωνία από τα εξαγορασμένα Μ.Μ.Ε..

Όταν λοιπόν αποδέχεσαι πως ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού ενέδωσες στους εκβιασμούς κι έδωσες το λόγο σου σε ξένα συμφέροντα να εφαρμόσεις την πολιτική που αυτούς βολεύει κι όχι τον ελληνικό λαό, αυτόματα επαληθεύεις τον ορισμό του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.

Στη συνέχεια αποδέχεσαι πως η πολιτική αυτή είναι επιζήμια για τη χώρα, αλλά παρόλαυτά συνεχίζεις να την εφαρμόζεις, άρα είσαι ΣΥΝΕΡΓΟΣ. 

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής ΑΕ 18/2/13 όπου ο Δ. Καζάκης μαζί με καλεσμένο δικηγόρο αναλύουν τί σημαίνει η δήλωση αυτή και πως θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για άτομα όπως ο κ.Ντινόπουλος, αν πραγματικά ήταν ανεξάρτητη και αμερόλυπτη.

Μέρος 1:

Μέρος 2:

Το επίμαχο ΦΕΚ141/74

View this document on Scribd

Ε.Πα.Μ. Πάτρας

4 Responses to Ομολογία εσχάτης προδοσίας και συνέργειας από Α.Ντινόπουλο (video)

 1. Ο/Η Βασίλης λέει:

  Πλάκα έχετε όταν μιλάτε για Εσχάτη Προδοσία ! Έχετε μνήμη χρυσόψαρου; Ξεχάσατε τις απειλές από τον Παπανδρέου ακόμα, ότι αν δεν ψηφιστούν τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα δεν θα έχουμε φάρμακα, τρόφιμα. πετρέλαια, μισθούς, συντάξεις; Τα ίδια ακριβώς ο Λουκάς (τον θυμάστε τον Λουκά ή τον ξεχάσατε κι αυτόν;), ακόμη και ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης, που καθημερινά λέει πως τότε έπρεπε να στηρίξει την κυβέρνηση γιατί πίστεψε στον εκβιασμό, ότι η Ελλάδα δεν θα είχε φάρμακα, τρόφιμα, πετρέλαιο, κλπ.. Αν πρέπει κάποιοι να δικαστούν για Εσχάτη Προδοσία γιατί υπέκυψαν στον εκβιασμό, δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και το 50% περίπου των Ελλήνων που ψήφισε κάποιο από τα τρία κόμματα της Τρόικας! Δηλαδή, αν έρθουν αύριο οι Τούρκοι και πουν πως θέλουν το νησί της Ρόδου και την γύρω θαλάσσια περιοχή, και αν δεν τους την δώσουμε θα μας κηρύξουν τον πόλεμο, και η κυβέρνηση καλέσει σε δημοψήφισμα τον λαό, όσοι ψηφίσουν να δώσουμε την Ρόδο για να γλυτώσουμε τον πόλεμο, δεν θα είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Θα φταίει πάλι μόνο η κυβέρνηση;

  • Ο/Η epampatras λέει:

   Φίλε Βασίλη,

   όλες οι κυβερνήσεις του ελληνικού κράτους πλην Καποδίστρια είναι λίγο εως πολύ δοσιλογικές. Ο Γ.Α.Π. ο Παπαδήμος, ο Σαμαράς και όλοι οι τηλεοπτικοί ήρωες της μεταπολίτευσης είναι εξώφθαλμα δοσίλογοι και προδότες και σε αυτό διαφέρουν από τους προηγούμενους. Αν κάνεις ενα scroll στο blog μας σίγουρα θα σου λυθούν πολλές απορίες… Οι θέσεις μας βρίσκονται πάνω δεξιά στο κουτάκι που λέει «τα 5 προτάγματα του Ε.Πα.Μ.»

   Τώρα για το παράδειγμα που φέρνεις για τη Ρόδο:
   Δεν έχει δικαίωμα καμία κυβέρνηση να θέσει τέτοιο δίλημα γιατί το απαγορεύει το Σύνταγμα στο εδάφιο περί εθνικής κυριαρχίας. Δηλαδή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα ήταν άκυρο ακόμα κι αν το 100% ψήφιζε «ναι».

   Βέβαια ο Παπακωνσταντίνου έχει υπογράψει παράδοση εθνικής κυριαρχίας… Αυτό μπορείς να το τσεκάρεις και στο facebook και στο youtube και από οποιοδήποτε άλλο μέσο τροφοδοτεί τη μνήμη σου.

   • Ο/Η Βασίλης λέει:

    Χωρίς να διαφωνώ σε κάτι από όσα αναφέρετε, με το πρώτο μου σχόλιο ήθελα να καταδείξω την ευθύνη και μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, που τόσο εύκολα υποτάσσεται στο Φόβο και στους εκβιασμούς..

    Προσωπικά, πιστεύω πως αυτό το «κομμάτι» του ελληνικού λαού δεν είναι άμοιρο ευθυνών…

    Το παράδειγμα με τη Ρόδο το ανέφερα ακριβώς για να δείξω πως και ο καθένας μας ατομικά πλέον έχει ακέραια την ευθύνη για τις επιλογές του μέσω της ψήφου του, αφού, όπως πολύ σωστά αναφέρετε, κανονικά καμια κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να θέτει τέτοια διλήμματα, αλλά οι έχοντες τις τύχες του κράτους μας στα χέρια τους τα κατάφεραν και τεχνηέντως έθεσαν τον λαό προ του ερωτήματος «Ευρώ ή Δραχμή» με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των Ευρωπαίων συμμοριτών, οι οποίοι μπόρεσαν και πέρασαν στο μυαλό πολλών συμπατριωτών μας πως «τι να το κάνεις αν έχεις Εθνική Κυριαρχία και δεν έχεις ευρώ;», προσπαθώντας φυσικά να περάσουν πως αν τυχόν και ξαναφέρουμε τη Δραχμή θα μείνουμε μόνοι μας, μακριά από την «αγκαλιά» των «φίλων» μας και τότε θα χάσουμε στα σίγουρα την Εθνική μας Κυριαρχία, αφού όλος ο υπόλοιπος πλανήτης άλλο σκοπό δεν έχει παρά να υποτάξει την Ελλάδα!

    Και δεν μας είπαν ποτέ πως, για παράδειγμα, η Νορβηγία τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς ευρώ και χωρίς «ευρωζώνες»…

    Όσο για την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας ή μέρους αυτής, πολλά χρόνια πριν την Κρίση και τον Παπακωνσταντίνου τα είχε πει η τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας! Δεν επιτρέπεται λοιπόν άγνοια στον λαό..

    Φυσικά, γνωρίζω πως «δεν ανακαλύπτω την Αμερική» και αντιλαμβάνομαι πως, θεωρητικά πάντα, αν καλούνταν ο λαός να αποφασίσει την 28η Οκτωβρίου 1940, μεγάλο μέρος του θα επέλεγε το «ΝΑΙ»..

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία, και ζητώ συγνώμη για το κάπως απρεπές ύφος του πρώτου μου σχολίου.

    Βασίλης Δοξάτο Δράμας

 2. Ο/Η epampatras λέει:

  Ως άτομα έχουμε υποχρέωση να διευρευνούμε την αλήθεια και να μην καταπίνουμε αμάσητη την τροφή που μας δίνουν τα ΜΜΕ. Όμως από αυτό εως το να μιλήσουμε για συλλογική ευθύνη του λαού που δεν καταλαβαίνει ή που απαρτίζεται από λαμόγια ή οποιονδήποτε αντίστοιχο αφορισμό, η απόσταση είναι χαόδης.

  Δες στα προτεινόμενα βίντεο που έχουμε το «Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και Υπονόμευση» όπου ένας πρώην πράκτορας της KGB εξηγεί πώς αλλοιώνεται η συνείδηση ενός λαού μέσω της εκπαίδευσης -κι όχι μόνο-. Επίσης δες επειγόντως Καζάκη γιατί μου φαίνεται πως θα συμφωνείς σε πολλά:)

  Ευχαριστούμε για τα σχόλια και προφανώς από τη στιγμή που καλοπροαίρετα τίθενται ερωτήματα δεν υπάρχει θέμα από εμάς…

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: