Πορείες διαμαρτυρίας για το σχέδιο Αθηνά των φοιτητών Τ.Ε.Ι. σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά και Σέρες

wwaqqnqrza510d46ec15103ΠΑΤΡΑ – 6/2/13

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας, αντιδρώντας στις αλλαγές που επιφέρει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα το σχέδιο «Αθηνά».
Αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης, ξεκινώντας από την πλατεία Γεωργίου Α΄, όπου νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί.

Η πορεία ξεκίνησε στις 12:30 από την πλατεία Γεωργίου και κατέληξε πάλι σε  αυτήν μία ώρα αργότερα. 

Πηγή

Θεσσαλονίκη – 6/2/13

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της οδού Μητροπόλεως πραγματοποίησαν καθηγητές και σπουδαστές του ΑΤΕΙΘ, που διαμαρτύρονται για τις ανακατατάξεις στο ίδρυμα, στο πλαίσιο του σχεδίου «Αθηνά» και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τα αιτήματά τους.

Πηγή

Καστοριά – 6/2/13

Οι φοιτητές του ΤΕΙ μας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6/2/2013 συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και αμέσως μετά έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή

Σέρρες – 6/2/13

Στην πορεία διαμαρτυρίας, συμμετέχουν σπουδαστές όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Σερρών, κρατούν πανό με συνθήματα κατά της επιβολής του σχεδίου «Αθηνά», ενώ στόχο έχουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας τους να πραγματοποιήσουν κατάληψη διαρκείας του τεχνολογικού ιδρύματος Σερρών.

Πηγή

Την Δευτέρα συγκαλείται η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για το σχέδιο «Αθηνά». Ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας έστειλε στα μέλη την ακόλουθη πρόσκληση:
Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα  έκτακτη σύγκληση-συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, την   Δευτέρα 11  Φεβρουαρίου  2013 και ώρα 16.30 στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50), λόγω των ραγδαίων και αιφνιδιαστικών αλλαγών που επιφέρει το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» στην Ανώτατη Εκπαίδευσημε το κατωτέρω θέμα :

Συζήτηση, σχετικά με το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις αλλαγές που επιφέρει στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s