Ποια είναι ρε παιδιά η DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε που πουλήθηκε σε Βούλγαρο;

ceb5cebdcebfcf80cebbceb5cf83ceb4cf85cebdceb1cebcceb5ceb9cf83

Καταλάβατε τώρα τι παίζει στην πλάτη μας ως προς την πληροφόρησή μας; Καταλάβατε ποια κέντρα προωθούν τη Χρυσή Αυγή; Καλού κακού ερευνείστε μήπως το σπίτι στο οποίο κατοικείτε έχει πουληθεί.

Το DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε παραγωγή προϊόντων media, έχει πουληθεί από το 2011 σε Βούλγαρο!

Διαβάστε και το ΦΕΚ:

Συγκεκριμένα ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, έμπορος, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, στις 10-7-1982, κάτοικος Νέας Σμύρνης Αττικής, οδός Βουτζά αριθμός 13 και κάτοχος του υπ’ αριθμόν ΑΕ 593852/12-6-2007 δελτίου ταυτότητος του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, με Α.Φ.Μ. 125017180 Δ.Ο.Υ Νέας Σμύρνης, Ελληνικής Υπηκοότητος και Ιθαγένειας, ως μοναδικός εταίρος και κάτοχος όλων των εταιρικών μεριδίων της άνω εταιρείας, κατόπιν της από 15 Νοεμβρίου 2011 αποφάσεως της αυτοκλήτου εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως, το πρακτικό της οποίας και προσυπέγραψε η Συμβολαιογράφος Αθηνών ΜΑΡΙΑ Σ. ΓΚΑΤΖΑΡΟΥ – ΤΟΜΑΡΑ, αποφάσισε:

α) Να τροποποιηθεί το άρθρο πέντε (5) του καταστατικού, κατόπιν της εκ μέρους του μεταβίβασης όλων των ανηκόντων σε αυτόν οκτακοσίων (800) εταιρικών – μεριδίων, ονομαστικής αξίας ευρώ εξήντα (60) του καθενός και συνολικής ονομαστικής αξίας ευρώ σαράντα οκτώ χιλιάδων (48.000), που συνιστούν την μερίδα συμμετοχής του στην εν λόγω εταιρεία, λόγω πωλήσεως κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, προς τον VASIL (ΒΑΣΙΛ) ATANASOV (ΑΤΑΝΑΣΟΒ) του NEDYALKOV ATANASOV (ΝΕΝΤΙΑΛΚΟΒ ΑΤΑΝΑΣΟΒ) και της KERANKA ATANASOVA (ΚΕΡΑΝΚΑ ΑΤΑΝΑΣΟΒΑ), έμπορο, που γεννήθηκε στην Βουλγαρία στις 15-1-1970, κάτοικο Αθηνών, οδός Ανάφης αριθμός 9, Κυψέλη ΤΚ 11254 και κάτοχο της υπ’ αριθμ. 194385410/18-5-2006 Βουλγαρικής Ταυτότητος, που ισχύει μέχρι την 18-5-2016, με Α.Φ.Μ. 123858194 Δ.Ο.Υ. Κ΄ Αθηνών, αντί του πραγματικού, αληθούς, δικαίου, ευλόγου, αγοραίου και αναλόγου μεταξύ παροχής και αντιπαροχής συμφωνηθέντος μεταξύ τους ισόποσου με την συνολική ονομαστική αξία των εν λόγω μεταβιβαζομένων μεριδίων τιμήματος ευρώ σαράντα οκτώ χιλιάδων (48.000) και ούτω ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, να εξέλθει της εταίρείας.

Οπότε κατόπιν της ανωτέρω μεταβιβάσεως, συμμετέχει στο εταιρικό κεφάλαιο ως μοναδικός εταίρος ο VASIL (ΒΑΣΙΛ) ATANASOV (ΑΤΑΝΑΣΟΒ) του NEDYALKOV ATANASOV (ΝΕΝΤΙΑΛΚΟΒ ΑΤΑΝΑΣΟΒ) και της KERANKA ATANASOVA (ΚΕΡΑΝΚΑ ΑΤΑΝΑΣΟΒΑ)[…] Βουλγαρικής Υπηκοότητος και Ιθαγένειας.

Είναι το γνωστό defencenet; Διαβάζουμε στο καταστατικό της εταιρίας:

DEFENCENET (ΝΤΙΦΕΝΣΝΕΤ) ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ MEDIA (MINTIA)» με δ.τ. «DEFENCENET»

Σκοπός: Α) Η παραγωγή και εκμετάλλευση προϊόντων media και ειδικότερα η παραγωγή και εκμετάλλευση πάσης φύσεως εντύπων, περιοδικών κάθε είδους και εφημερίδων, Β) Η παραγωγή και εκμετάλλευση ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, Γ) Η παροχή υπηρεσιών σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες σε εθνικό ή διεθνή επίπεδο, Δ) Η δημιουργία, προώθηση και εμπορία παντός διαφημιστικού υλικού, Ε) Η παροχή υπηρεσιών προμηθείας ή μεσιτείας διαφημιστικού χώρου ή χρόνου σε οιοδήποτε διαφημιστικό μέσο, ΣΤ) Η παροχή υπηρεσιών δημιουργίας, προώθησης και εκμετάλλευσης ιστοσελίδων και γενικά προϊόντων ίντερνετ, Ζ) Η αντιπροσώπευση κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου, ως προς τα ανωτέρω προϊόντα και υπηρεσίες, Η) Η σύνταξη μελετών αναφορικά με θέματα στρατηγικής, γεωπολιτικής, εξοπλισμών και παρεμφερή, Θ) Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στις ανωτέρω δραστηριότητες.

Πηγή: truth.freeforums & Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας

Διαβάστε επίσης: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πλέον πίσω από το Defencenet.gr

View this document on Scribd

3 Responses to Ποια είναι ρε παιδιά η DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε που πουλήθηκε σε Βούλγαρο;

 1. Ο/Η EL HOPLITE λέει:

  Αντί να σας απασχολεί η όποια ιδιοκτησία του defencenet και η Χρυσή Αυγή (που προωθεί το site), είναι προτιμότερο να σας απασχολούν τα του οίκου σας.
  – Να ενδυναμώσετε την προσπάθεια αφύπνισης του Αχαϊκού λαού,
  και της ενημέρωσής του για τα <προτάγματα> και το πρόγραμμα
  των του ΕΠΑΜ,την <Λαϊκή Απεργία Διαρκείας> κ.α.
  – Να προβείτε σε πιο δυναμικές ενέργειες (όταν το ευνοούν οι
  συγκυρίες) όπως ο αποκλεισμός του Δημαρχείου,Δημόσιων Οργανισμών,Πολυκαταστημάτων,Τραπεζών που αποτελούν το «μακρύ χέρι» των δανειστών.
  – Να δημοσιοποιήσετε τα ονόματα των Ελεύθερο-Τεκτόνων και
  των στοών της Αχαΐας.

  Έτσι χτυπάτε το σύστημα,έτσι θα κερδίσετε νέα μέλη και φίλους !

  Με ξεπερασμένες πορείες και επιθέσεις εναντίον τρίτων,
  δεν διαφοροποιήστε από τα άλλα κόμματα ή κινήματα. *

 2. Ο/Η EL HOPLITE λέει:

  Διόρθωση ….. < πρόγραμμα των 100 Ημερών > του ΕΠΑΜ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: