Αποκάλυψη: Μυστική σύσκεψη στην Ηγουμενίτσα για το λιμάνι και το ΤΕΙ

igoumenitsa

 

Στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, μυστική σύσκεψη των φορέων της πόλης πραγματοποιήθηκε με πρόταση του τοπικού Βουλευτή Αντώνη Μπέζα και απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Κάτσινου.

Θέμα της σύσκεψης ήταν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τη συγχώνευση του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας με εκείνο της Πάτρας, και την κατάργηση τμημάτων του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.

Στη σύσκεψη, με εντολή του Βουλευτή, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας απαγόρευσε την είσοδο στα τοπικά ΜΜΕ και την αντιπροσωπία τριών ατόμων, των σπουδαστών του ΤΕΙ, οι οποίοι ζήτησαν να παρακολουθήσουν την συζήτηση και να τοποθετηθούν και αυτοί, ως οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι.

Μάλιστα αν και αρχικά, ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Μηνά Παππάς, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Γιόγιακας Βασίλης, αλλά και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αν και είχαν δηλώσει πως δεν θα συμμετείχαν στη σύσκεψη αν γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, τελικά συμφώνησαν με την πρόταση του βουλευτή και του δημάρχου.

Μάλιστα, ο βουλευτής κ. Μπέζας αποχώρησε από τη σύσκεψη και δήλωσε ότι θα επιστρέψει μόνον εάν αποχωρήσουν από το σημείο οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ και των φοιτητών.

 

 

ΠΗΓΗ

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s