Λοβέρδο ζεις, εσύ μας οδηγείς

 LOBERDOS rikksy2 Το «τέλος εποχής» για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της χώρας καταγράφει η έρευνα κοινής γνώμης της Marc, που πραγματοποιήθηκε για το «Εθνος της Κυριακής». Οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί και προβλέπουν για το 2013 αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού σε ποσοστό 81,4%. Περισσότεροι από τους μισούς ερωτώμενους που συμμετείχαν στο πανελλαδικό δείγμα της έρευνας (54,5%) εμφανίζουν έντονη τάση αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος και επιθυμούν τη δημιουργία νέων κομμάτων.

Τη διαπίστωση αυτή έκανε και ο Αντρέας Λοβέρδος, ένας νέος πολιτικός με μικρή κυβερνητική θητεία, εμπειρία και τεράστιο μεταρρυθμιστικό έργο, ο οποίος σκέφτεται να αποτελέσει το σύμβολο ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Αφού, προ ολίγων μηνών, έκανε πίσω στη δημιουργία εσωκομματικού πόλου, σταυροφίλησε τον Βενιζελο με την υπόσχεση να είναι το Νο 2 ενός ισχυρού ΠΑΣΟΚ και έφυγε λόγω περιορισμού αρμοδιοτήτων, δοκίμασε, προ ολίγων ημερών, επιστροφή εντός του ΠΑΣΟΚ διότι τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω…

Το κακό κλίμα που συνάντησε τον οδήγησε ξανά έξω από το ΠΑΣΟΚ και τελικά αποφάσισε, προ ολίγων (πολιτικών) λεπτών, να προβεί στη δημιουργία ενός νέου επαναστατικού και άφθαρτου πολιτικού φορέα ( Μη σας τρομάζει η πολιτική αστάθειά του, είναι περιλουσμένη με σοφία και γνώση ).

Λάτρης του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης, ο Λοβέρδος δηλώνει πως δε θα κάνει πίσω διότι έχει 40 τουλάχιστον ακόμη χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Πιστεύουμε πως είναι μία επιλογή την οποία αξίζει να δουν οι νεώτεροι με συμπάθεια καθώς έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής, μερικά από τα οποία αξίζει να μνημονεύσουμε.

rikksy logo3

Ποιος δε θυμάται την ανηλεή σύγκρουση με τον κο Λουράντο για το άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών;

Ποιος ξεχνά την προσπάθειά του να σώσει τον Έλληνα πολίτη από τη μάστιγα του Έιτζ και την πολιτική του »όλα στο φως» με τις φωτογραφίες των πορνών-φορέων στα τηλεπαράθυρα και σε μερίδα αξιοπρεπών ελληνικών blogs;

Ποιος ξεχνά την εξοικονόμηση χρημάτων από τους μετανάστες και βαλκάνιους πολίτες που νοσηλεύονταν εντός των ελληνικών υγειονομικών ιδρυμάτων, ξοδεύοντας εκατομμύρια από τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Και αν κάποιοι κακεντρεχείς κατηγορήσουν τον Λοβέρδο για συντηρητισμό και καιροσκοπισμό, σας θυμίζω πως ο ίδιος έχει δηλώσει πως ανήκει στην κεντροαριστερά και μόνον οριζοντίως θα φύγει από αυτήν, ενώ παράλληλα μόνο καιροσκόπος δε μπορεί να χαρακτηριστεί ένας άνθρωπος που στάθηκε δίπλα στον Παπανδρέου στα δύσκολα, τονίζοντας πως όποιος πειράξει τον πρώην πρωθυπουργό θα ´χει να κάνει μαζί του.

Αντρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς.

LOBERDOS rikksy

Πηγή: Επίκαιρο

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s