ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συμμετείχε στο συνέδριο προώθησης των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών!

Πριν από 2 μήνες, το σκιώδες Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης, της πρώην υπαλλήλου της Ντόιτσε Μπανκ Κατερίνας Καραγιάννη, διοργάνωσε συνέδριο προώθησης των εγκληματικών Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στη Θράκη. Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κωστής Χατζιδάκης από τη ΝΔ. Τα σχέδιά τους όμως, τα χάλασε το Ε.ΠΑ.Μ. με την μεγαλειώδη του διαδήλωση απ’ έξω.

Αλλά ένας βουλευτής δεν φοβήθηκε την κατακραυγή και συμμετείχε…

Παρών, και μάλιστα με απορίες, ήταν ο βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτητων Ελλήνων, Μαρίνος Ουζουνίδης, την ίδια ώρα που απ’ έξω διαδήλωναν χιλιάδες κόσμου ενάντια στις ΕΟΖ!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βρήκε ιδιαίτερα διαφωτιστική τη συζήτηση και του έλυσε πολλές απορίες.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κωστής Χατζιδάκης από τη ΝΔ. Λόγω της συγκέντρωσης και της κατακραυγής, δεν παρέστησαν στο συνέδριο.

Περισσότερα για τις Ειδικές Οικονομικές Ζωνες.

Όλο το συνέδριο εδώ: Μέρος 1, Μέρος 2

Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας

2 Responses to ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συμμετείχε στο συνέδριο προώθησης των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών!

  1. […] “μπαίνω-όπου-δω-φως” Κωστής Χαντζηδάκης της ΝΔ. Πατήστε εδώ για να το επιβεβαιώσετε. Τα σχέδιά τους όμως, τα χάλασε το Ε.ΠΑ.Μ. με τη του […]

  2. […] και ο “μπαίνω-όπου-δω-φως” Κωστής Χαντζηδάκης της ΝΔ. Πατήστε εδώ για να το επιβεβαιώσετε. Τα σχέδιά τους όμως, τα χάλασε το Ε.ΠΑ.Μ. με τη του […]

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: