Πάτρα: Από την κολώνα θα κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ σε όποιον δεν πληρώσει το χαράτσι

 Ν. Ξανάλατος

Είναι πλέον ειλημμένη απόφαση, πως η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα σε όποιον δεν θα πληρώσει το χαράτσι που έρχεται, η έχει ήδη έρθει με τους λογαριασμούς ρεύματος. Το νέο στην υπόθεση είναι, πως η επιχείρηση για πρώτη φορά θα κόβει το ρεύμα από την πλησιέστερη προς το ακίνητο κολώνα, αφαιρώντας το καλώδιο που την συνδέει με το ρολόι.

Έτσι κάνεις δεν θα μπορεί, τουλάχιστον όχι εύκολα, να επανασυνδέσει την παροχή, όπως έκανε το ΠΑΜΕ.

Μπράβο στα… παλληκάρια της επιχείρησης, που σκέφτηκαν αυτή την μέθοδο.

Είναι η ώρα να μάθουμε τι λέει για αυτό η ΓΕΝΟΠ, που όσο και να προσπάθησε να μπλοκάρει το εγχείρημα, τελικά δεν κατάφερε τίποτα.

Μόνο που με τον τρόπο αυτό που επέλεξαν για την διακοπή, ξύνονται στην… γκλίτσα του τσοπάνη, όπως μας είπε συμπολίτης που δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το χαράτσι.

Θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλλους, να είστε σίγουροι και… έτοιμοι.

thebest.gr

One Response to Πάτρα: Από την κολώνα θα κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ σε όποιον δεν πληρώσει το χαράτσι

 1. Ο/Η epampatras λέει:

  Συνταξιούχος εργαζόμενος στη ΔΕΗ, μας ενημέρωσε οτι το κόψιμο απο την κολώνα είναι πρακτικά αδύνατο σε μαζική κλίμακα επειδή:

  1) Η ΔΕΗ έχει ένα γερανό και μειωμένο προσωπικό που δεν επαρκεί σε πιθανότητα μαζικών αρνήσεων πληρωμής κι άρα αυξημένου αριθμού διαταγών διακοπής.

  2) Το καλώδιο αυτό, κυρίως εντός πόλεως, παρέχει ρεύμα σε περισσότερα του ενός ρολογιού οπότε δεν μπορεί να κοπεί το ρεύμας σε όλους επειδή υπάρχει διαταγή διακοπής σε έναν.

  Άρα τέτοιες «ανακοινώσεις» περισσότερο έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να πάει να πληρώσει, όταν μάιστα η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν πληρώνει εν τέλει.

  * Κλειδώνουμε αν είναι δυνατό τον χώρο του ρολογιού
  * Δεν «τρέχουμε» να πληρώσουμε! Ακόμα και μετά τη λήξη, για τη διακοπή υπάρχει περιθώριο τουλάχιστον 40 ημερών και με τον όγκο και την υποστελέχωση των συνεργείων το διάστημα αυτό πολαπλασιάζεται.
  * Δημιουργούμε ομάδες άμεσης παρέμβασης, όποτε αντιληφθούμε κάτι ενημερώνουμε και επεμβαίνουμε άμεσα. Οι υπάλληλοι στην πλειοψηφία τους δεν θα φέρουν αντιστάσεις αν δουν ενα αριθμό πολιτών απέναντι τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: