Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας

Συνάδελφοι, την ώρα που ο οικοδόμος δεν μπορεί να βρει το μεροκάματο, την ώρα που η ζωή μας γίνεται κόλαση από την φτώχεια και την ανέχεια, μας καλούν να πληρώσουμε νέους φόρους, νέα χαράτσια για να τα χαρίσουν στους τραπεζίτες, στα μονοπώλια, στους ομίλους, στις κατασκευαστικές εταιρίες.Την ώρα που η ανεργία έχει μονιμοποιηθεί στο σπίτι του οικοδόμου και παζαρεύει μεροκάματο ξεφτίλας για να πάει ψωμί στο σπίτι, την ώρα που λύνουν τα χέρια των αφεντικών για να τρομοκρατούν, να εκβιάζουν τους εργάτες για ένα κομμάτι ψωμί η εφορία στέλνει τα μπιλιετάκια με το χαράτσι που το βάφτισαν «εισφορά αλληλεγγύης.

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση έχουμε καθήκον να αντιδράσουμε οργανωμένα. Για να μπορέσουμε να βάλουμε εμπόδιο στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και των μονοπωλίων, για να ανοίξουμε το δρόμο για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών επιβάλλεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων σας καλεί σε μαζική οργανωμένη άρνηση πληρωμής των νέων και παλιών χαρατσιών.

Να τους γυρίσουμε το λογαριασμό πίσω.

Συγκεντρώνουμε καθημερινά στα γραφεία του Συνδικάτου τα ειδοποιητήρια της εφορίας και προχωράμε το αμέσως επόμενο διάστημα σε μαζικές κινητοποιήσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s